Αυτό είναι το νέο πρόσωπο του Citroën C5 Aircross

Το Citroën C5 Aircross αποκτά ανανεωμένη και δυναμική σιλουέτα, ενώ εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετική άνεση στους επιβάτες.

Το Citroën C5 Aircross αποκτά νέα σχεδιαστική ταυτότητα και ένα απαραίτητο φρεσκάρισμα στα σημεία. Έτσι, καλωσορίζει τις πιο αιχμηρές και καθαρές γραμμές, ενώ αποχαιρετά για λίγο τις καμπύλες.

Παράλληλα, στο λογότυπο της Citroën παρατηρούμε τη χρήση μαύρης λάκας και χρωμίου. Επιπλέον, αίσθηση προκαλούν, στο πλαίσιο της ανανεωμένης σχεδίασης, τα LED φωτιστικά σώματα σε σχήμα V, τα οποία προσδίδουν μια ισχυρή οπτική παρουσία.

Citroën Ami: Από τους δρόμους στους… αεροδιαδρόμους!

Ακόμη, ξεχωρίζει ένας ανανεωμένος αεραγωγός στον προφυλακτήρα, ο οποίος τονίζει το πλάτος του εμπρόσθιου μέρους. Παράλληλα, τον δυναμικό χαρακτήρα του οχήματος αναδεικνύει η προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος.

Αν παρατηρήσει κάποιος το αυτοκίνητο από το πλάι, θα ανακαλύψει τις δίχρωμες ζάντες αλουμινίου με το διαμαντένιο φινίρισμα. Τέλος, τα LED φωτιστικά σώματα υπογράφουν τρισδιάστατα το πίσω μέρος.

Η εσωτερική σχεδίαση

Το εσωτερικό του Citroën C5 Aircross είναι η επιτομή της άνεσης, τόσο στην καθημερινή μετακίνηση όσο και στα μεγάλα ταξίδια. Μάλιστα, ο οδηγός λαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων με μία οθόνη 12,3 ιντσών. Παράλληλα, παρατηρούμε και μία νέα οθόνη αφής 10 ιντσών, η οποία αναβαθμίζει την εικόνα της καμπίνας.

Ακόμη, η κεντρική κονσόλα είναι επενδυμένη με μαύρο ύφασμα, το οποίο δημιουργεί εφέ δέρματος. Τέλος, η σχεδίαση των αεραγωγών είναι οριζόντια και τους βλέπουμε κάτω από την οθόνη.

Citroën 2CV: Ένας φίλος ήρθε από τα παλιά!

Ο κινητήρας του ανανεωμένου Citroën C5 Aircross

Το νέο Citroën C5 Aircross κυκλοφορεί με κινητήρες βενζίνης και diesel ανάλογα την έκδοση. Στην plug-in υβριδική έκδοση διαθέτει έναν κινητήρα 225 ίππων και 320 Nm ροπής, με αυτόματο κιβώτιο σχέσεων e-EAT8.

Επιπλέον, το νέο μοντέλο μπορεί να διανύσει μία απόσταση 55 χιλιομέτρων με αποκλειστική χρήση του ηλεκτρικού κινητήρα. Τέλος, είναι συμμορφωμένο με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!