5 προτάσεις χριστουγεννιάτικων δώρων με…μπαταρία!

Τα φετινά χριστουγεννιάτικα δώρα έχουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Έξυπνες ιδέες δώρων για μικρούς και μεγάλους που κινούνται ηλεκτρικά και είναι οικολογικά!

Τα φετινά χριστουγεννιάτικα δώρα έχουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Έξυπνες ιδέες δώρων για μικρούς και μεγάλους που κινούνται ηλεκτρικά και είναι οικολογικά!

Η ηλεκτροκίνηση έχει γίνει μέρος της ζωής μας πλέον και βρίσκεται παντού. Πλέον είναι και μία πρωτότυπη ιδέα για δώρο. Φυσικά και δε μιλάμε για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αλλά για κάτι μικρότερο και πιο προσιτό για όλους.

Να η ομάδα του Cars Electric τι έχει στο μυαλό της για το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο:

Ηλεκτρικό Πατίνι

Εάν το αγαπημένο σου πρόσωπο κουράζεται με τη χρήση των ΜΜΜ για τις αστικές μετακινήσεις του, το ιδανικό δώρο γι’ αυτό θα είναι ένα ηλεκτρικό πατίνι.

Πρόκειται για ένα όχημα που δεν χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης, είναι πολύ οικολογικό, έχει μικρή κατανάλωση, φορτίζει γρήγορα μέσω μίας πρίζας και είναι προσιτό.

Επιπλέον η μπαταρία του κρατάει για πολύ καιρό, οπότε δεν θα χρειάζεται κάθε τόσο συντήρηση!

Σκούπα ρομπότ

Και ποιος δεν θα ήθελε να γυρίζει σπίτι του και να μην χρειάζεται καθάρισμα;

Οι ρομποτικές σκούπες είναι το νέο «must have» για όσους μένουν μόνοι ή εργάζονται πολλές ώρες και δεν προλαβαίνουν να αφιερώσουν πολλές ώρες στη φροντίδα του σπιτιού.

Λειτουργούν εξ’ αποστάσεως μέσα από ειδικό application, έτσι ο ιδιοκτήτης τους ξέρει ανά πάσα στιγμή πως το σπίτι του είναι καθαρό.

Ηλεκτρικό ποδήλατο

Μέσα στην καραντίνα πολλοί άνθρωποι το γύρισαν στο fitness.

Εάν θες ένα δώρο ευεξίας για κάποιον αγαπημένο σου άνθρωπο, τότε το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι το κατάλληλο.

Μπορεί να λειτουργήσει ως ένα απλό ποδήλατο, με πολλές smart λειτουργίες όπως καταγραφή χιλιομέτρων, θερμίδων κλπ, αλλά και να αναπτύξει μόνο του ταχύτητα όταν ο αναβάτης του κουραστεί, ενώ επαναφορτίζεται από την πρίζα!

Με αυτό μπορεί και να γυμνάζεται, αλλά και να πηγαίνει στη δουλειά ή τις άλλες υποχρεώσεις του ξεκούραστος!

e-bike

Drone

Τα drones είναι παιχνίδι, μοντελισμός, καλλιτεχνική έκφραση και εξερεύνηση ταυτόχρονα.

Κάποια από αυτά τραβούν φωτογραφίες, άλλα κάνουν επιδείξεις στον αέρα, άλλα μπορούν να αναβαθμιστούν και άλλα να προσφέρουν πολλές επιπλέον δυνατότες!

Είναι ιδανικό δώρο για παιδιά και νέους ανθρώπους με όρεξη για πειραματισμούς.

Διάλεξε ένα πολύ οικονομικό αν δεν είσαι σίγουρος και θα δεις πως είναι ένα δώρο που μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρει!

Φορητό ηχείο

Ένα νέο trend ειδικά για τους νέους που λατρεύουν τα ταξίδια και τις εκδρομές είναι τα φορητά ηχεία.

Συνδέονται με όλα τα κινητά μέσω Bluetooth και παίζουν μουσική σε οποιοδήποτε σημείο χωρίς την ανάγκη καλωδίων χάρη στη μπαταρία τους.

Φορτίζουν γρήγορα, έχουν μεγάλη αυτονομία και είναι απαραίτητα για κάθε παρέα. Κάνε το δώρο που φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους!

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!