Δείτε το βίντεο: Η BMW iX και ο Christoph Waltz σε Χριστουγεννιάτικες …. περιπέτειες

Ο Οσκαρικός ηθοποιός Christoph Waltz πρωταγωνιστεί στη νέα Χριστουγεννιάτικη ταινία της BMW και... μπλέκει σε χριστουγεννιάτικες περιπέτειες.

Μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην παγκόσμια πρεμιέρα της σχεδίασης της BMW iX στο #NEXTGen 2020, ο Οσκαρικός ηθοποιός Christoph Waltz είναι τώρα το κεντρικό πρόσωπο στη νέα Χριστουγεννιάτικη ταινία της BMW.

Εκεί συναντά δύο παλιούς γνώριμους: τον Oliver Zipse, Πρόεδρο του Δ.Σ. της BMW AG, και την BMW iX. Στο σετ εμφανίζονται επίσης η Alex Hirschi, γνωστή ως Supercar Blondie, η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Alexa Chung και ο Kai Langer, Επικεφαλής Σχεδίασης της BMW i.

Η BMW iX, η νέα τεχνολογική ναυαρχίδα του BMW Group συμπρωταγωνιστεί σε μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία

Η συνεργασία του Christoph Waltz με το BMW Group ξεκίνησε από τον Oliver Zipse. Η εταιρεία συνεργάζεται με πρωτοπόρους από το χώρο της οικολογίας, των κοινωνικών επιστημών, της μόδας, του αθλητισμού, της μουσικής, του κινηματογράφου και άλλους τομείς του πολιτισμού.

Στόχος είναι να επιτευχθεί μία βαθύτερη κατανόηση των αναγκών, των επιθυμιών και των τάσεων του μέλλοντος. Ο Zipse κάλεσε τον ηθοποιό να ξεκινήσει έναν κρίσιμο διάλογο με σχεδιαστές, τεχνολόγους και ειδικούς στη χάραξη στρατηγικής του BMW Group. Ο ανοιχτός χαρακτήρας, ο ρεαλισμός και η ελαφρά ανυπομονησία του, έχουν δώσει στο BMW Group σημαντική ώθηση.

Το αποτέλεσμα είναι ένα βίντεο κινηματογραφικής ποιότητας, ένα παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο κινηματογραφικό σκηνικό με μία λεπτή αίσθηση ειρωνείας και χιούμορ. Η χριστουγεννιάτικη ταινία της BMW ξεκινά στο Μόναχο. Είναι αργά το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, και πλησιάζει μία κλασική BMW 3.0 CS…

Ένα Mini Electric στολισμένο με 2.000… MINI χριστουγεννιάτικα λαμπάκια για καλό σκοπό

Είναι καθοδόν για να συναντήσει τον Oliver Zipse και την BMW iX, τη νέα τεχνολογική ναυαρχίδα του BMW Group που αντιπροσωπεύει το μέλλον της εταιρείας: Πλήρως ηλεκτρική, βιώσιμη, με πρωτοποριακή σχεδίαση και πολυτελή άνεση εσωτερικού.

Ο ηθοποιός έχει ενεργό εμπλοκή στις οικολογικές πτυχές  της βιώσιμης τεχνολογίας κίνησης. Εκτιμά την premium ποιότητα, την τεχνολογική ακρίβεια και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στα Χριστούγεννα.

Δημιουργείται μία σύγχυση στην υποδοχή. Μόλις επιβεβαιωθεί ότι ο Waltz πρόκειται να συναντήσει τον Oliver Zipse, μαθαίνει ότι είναι προσκεκλημένος στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της BMW. Ένα μέλος του προσωπικού με χριστουγεννιάτικο καπέλο αναλαμβάνει να τον οδηγήσει εκεί. Ο Waltz ‘παγώνει’. Αυτό είναι το προοίμιο μιας διασκεδαστικής απόδρασης όπου η μόνη σκέψη του Christoph Waltz είναι πώς να αποφύγει κάτι τι που έχει σχέση με τα Χριστούγεννα. Κάτι το οποίο, τελικά, κάθε άλλο παρά εύκολο αποδεικνύεται.

Ο Waltz φτάνει στο BMW Welt όπου ακούει ομιλίες. Δύο ακόμα διάσημοι προσκεκλημένοι εμφανίζονται στο βίντεο: ο Kai Langer, Επικεφαλής Σχεδίασης της BMW i, και η σχεδιάστρια μόδας Alexa Chung. Όμως η χαρά του Waltz όταν τους βλέπει γρήγορα εξανεμίζεται καθώς διαπιστώνει ότι και αυτοί βρίσκονται καθοδόν για το χριστουγεννιάτικο πάρτι της BMW.

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο…

NEWSLETTERΟι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!