Ένας ιδιοκτήτης Nissan LEAF, «αγκαλιά» με το τρόπαιο του UEFA Champions League

Ως ιδιοκτήτης LEAF και οπαδός του ποδοσφαίρου, ο Philippe Bonacorsi, ο οποίος ζει κοντά στη Valence της Γαλλίας, έζησε μια αναπάντεχη έκπληξη, όταν το τρόπαιο του Champions League έφτασε στο σαλόνι του, ως μέρος του Tour Trophy 2020-2021.

Πιο συγκεκριμένα η Nissan,  στο πλαίσιο του εορτασμού της 10ης επετείου του LEAF, συνεργάζεται με τη διοργάνωση του UEFA Champions League προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμπειρία «στο σπίτι», για ορισμένους Ευρωπαίους ιδιοκτήτες του μοντέλου.

Έτσι λοιπόν στην Γαλλία, το Tour Trophy έκανε μια στάση στη Valence, φέρνοντας το τρόπαιο του UEFA Champions League στο σπίτι του Philippe Bonacorsi, ιδιοκτήτη ενός LEAF και οπαδού του ποδοσφαίρου,  που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει (μέσω βίντεο κλήσης) τον Christian Karembeu, πρεσβευτή της UEFA και νικητή του Champions League του 1998 με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και με τα χρώματα του Ολυμπιακού, έχει κατακτήσει με την Εθνική Γαλλίας τόσο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998, όσο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2000.

Διαβάστε περισσότερα: Περισσότερα από 500.000 Leaf, έχει πουλήσει η Nissan την τελευταία δεκαετία

Το UEFA Champions League Trophy Tour περιοδεύει στην Ευρώπη, ταξιδεύοντας μεταξύ Ισπανίας, Ιταλίας, Γαλλίας, Βελγίου και Ηνωμένου Βασιλείου.

Πρόσφατα

Δημοφιλή