Η ηλεκτροκίνηση διευρύνει το πεδίο των δραστηριοτήτων των αυτοκινητοβιομηχανιών

H Nissan κάνει βήματα ώστε να προσδιορίσει τον ιδανικό επιχειρηματικό συνεργάτη για να προσφέρει ελκυστικά πακέτα τιμολόγησης ενέργειας στους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών oχημάτων Nissan

Είναι πλέον σαφές ότι ηλεκτροκίνηση δεν είναι απλά ένας ακόμα τρόπος για να μετακινούνται τα αυτοκίνητα μας. Αντιθέτως είναι το έναυσμα μιας νέας εποχής κινητικότητας.

Η ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τα νέα ηλεκτρικά μέσα μικροκινητικότητας, η αποφυγή των βλαβερών ρύπων στην ατμόσφαιρα αλλά και ένας ολόκληρος νέος κόσμος που ανοίγεται με τη βοήθεια της εξέλιξης του λογισμικού και της σύνδεσης όλων των παραπάνω δημιουργούν ένα νέο οικοσύστημα, έναν «Νέο Κόσμο» με αμέτρητες δυνατότητες.

Το παράδειγμα της Νissan που κάνει ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη της ουδετερότητας από τον άνθρακα

Η Nissan Motor Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι θα πουλά ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από σχεδόν 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο προσωπικό της στην Ιαπωνία, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για την ουδετερότητα του άνθρακα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διάθεσης ενέργειας, θα απευθύνεται αρχικά στους υπαλλήλους που ζουν στην περιοχή του Κάντο και θα ξεκινήσει στις αρχές του οικονομικού έτους 2022.

Με βάση τα αποτελέσματα πραγματικών δοκιμών που χρησιμοποιούν ηλεκτρικά οχήματα, η Nissan θα προσδιορίσει τον ιδανικό επιχειρηματικό συνεργάτη για να προσφέρει ελκυστικά πακέτα τιμολόγησης ενέργειας στους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών oχημάτων Nissan, όπως το Nissan LEAF και το Nissan Ariya.

Η Nissan διαμορφώνει ένα επιχειρηματικό μοντέλο που χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Για την προώθηση της οικιακής φόρτισης από χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων, η Nissan ξεκίνησε την πώληση ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω επιλεγμένων αντιπροσωπειών, το 2019. Με το βλέμμα στραμμένο στη μελλοντική διαχείριση ενέργειας που βασίζεται στα ηλεκτρικά οχήματα, συμμετέχει επίσης σε διάφορα πεδία δοκιμών, στην κατεύθυνση ανάπτυξης συνεργασιών με εταιρείες ενέργειας.

Η Nissan έχει ανακοινώσει ότι στοχεύει να γίνει ουδέτερη από άνθρακα σε όλο τον
κύκλο ζωής των προϊόντων της, έως το 2050. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, εργάζεται για την παροχή μηδενικών εκπομπών ρύπων σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων της,
συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης, της κατασκευής και των πωλήσεων.

Bluebird: Το vintage αυτοκίνητο της δεκαετίας του ’80 έγινε ηλεκτρικό

Επιπλέον διαμορφώνει ένα επιχειρηματικό μοντέλο που χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια
από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αξιοποιώντας παράλληλα τις δυνατότητες αποθήκευσης των υψηλής χωρητικότητας μπαταριών των EVs τα οποία κατασκευάζει.

Η ηλεκτροκίνηση τοποθετείται στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της Nissan

Τον περασμένο μήνα, η Nissan ανακοίνωσε το μακροπρόθεσμο όραμά της, το Nissan Ambition 2030, προκειμένου να ανταποκριθεί στις εξελισσόμενες περιβαλλοντικές,
κοινωνικές ανάγκες, αλλά και στις ανάγκες των πελατών της.

Προκειμένου να γίνει μια πραγματικά βιώσιμη εταιρεία, η Nissan οδεύει προς έναν καθαρότερο και ασφαλέστερο κόσμο. Ενώ βασιζόμενη στη στρατηγική της για την
ηλεκτροκίνηση, τα επόμενα 10 χρόνια στοχεύει να προσφέρει πολλά εξελιγμένα EVs και τεχνολογικές καινοτομίες, ενώ διευρύνει τις δραστηριότητές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τοποθετώντας την ηλεκτροκίνηση στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της, η Nissan θα
χρησιμοποιήσει την πλούσια εμπειρία της για να υιοθετήσει μια πρωτοποριακή και ολοκληρωμένη προσέγγιση, προκειμένου να επιταχύνει τις πρωτοβουλίες για την
επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα.

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!