Η Nissan μεταφέρει το τρόπαιο του UEFA Ch. League στο σπίτι ενός ιδιοκτήτη ηλεκτρικού LEAF

Για να γιορτάσει τη 10η επέτειο του LEAF, η Nissan και το UEFA Champions League δημιούργησαν μια εντυπωσιακή εμπειρία «στο σπίτι», για ορισμένους Ευρωπαίους ιδιοκτήτες του μοντέλου.

Η πρωτοβουλία εγκαινιάστηκε από τον πρεσβευτή της UEFA Clarence Seedorf, τον τετράκις νικητή του UEFA Champions League, ο οποίος είπε: “Είναι σημαντικό να είμαστε κοντά στους οπαδούς, γιατί αντλούμε από αυτούς ενέργεια και  έμπνευση.”

Στην Ιταλία, η περιοδεία έκανε μια στάση στο Μιλάνο, φέρνοντας το τρόπαιο του UEFA Champions League στο σπίτι του Maurizio Quarti, ιδιοκτήτη ενός LEAF και οπαδού του ποδοσφαίρου,  που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει (μέσω βίντεο κλήσης) τον θρύλο του UEFA Marcos Evangelistade Moraes, περισσότερο γνωστό ως Cafu. Ο Βραζιλιάνος παίκτης, ήταν ένα από τους μεγαλύτερους δεξιούς  πλάγιους αμυντικούς όλων των εποχών και έπαιξε για αρκετά χρόνια στην Ιταλία, πρώτα με την AS Roma και στη συνέχεια με την AC Milan με την οποία κέρδισε το UEFA Champions League στη σεζόν 2006/2007.

Διαβάστε: Περισσότερα από 500.000 Leaf, έχει πουλήσει η Nissan την τελευταία δεκαετία

Το UEFA Champions League Trophy Tour περιοδεύει στην Ευρώπη, ταξιδεύοντας μεταξύ Ισπανίας, Ιταλίας, Γαλλίας, Βελγίου και Ηνωμένου Βασιλείου.

Πρόσφατα

Δημοφιλή