Η Ultra-yacht λανσάρει το ηλεκτρικό σκάφος, με δυνατότητα ηλιακής φόρτισης, Duffy

Το Duffy είναι ένα σκάφος μηδενικών εκπομπών ρύπων, με χαμηλές ανάγκες συντήρησης που μπορεί να προσφέρει έως και 12 ώρες διασκέδασης στο νερό.

Η Ultra-Yacht ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού σκάφους “Duffy”, με δυνατότητα ηλιακής φόρτισης, στην Έκθεση “Power and Sailboat” στην Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα.

Το Duffy είναι ένα σκάφος μηδενικών εκπομπών ρύπων, με χαμηλές ανάγκες συντήρησης που μπορεί να προσφέρει έως και 12 ώρες διασκέδασης στο νερό.

Με την αθόρυβη λειτουργία, το Bayshore, μπορεί να εξερευνήσει περιοχές στις οποίες δεν επιτρέπεται η είσοδος σε συμβατικά σκάφη

Το Duffy Solar Assisted Bayshore έχει μήκος 18 πόδια και διαθέτει άνετα καθίσματα για έως και εννέα άτομα. Μπορεί να τροφοδοτηθεί με ηλεκτρική ενέργεια και μπορεί να έχει τελική ταχύτητα 6 mph, σε ταχύτητες πλεύσης 4-5 mph, για έως και 12 ώρες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ultra-Yacht, Ed Kolodzieski, δήλωσε: «Από σήμερα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα υπέροχο σκάφος που έχει βελτιωθεί με επιλογή ηλιακής φόρτισης για μια ξέγνοιαστη μέρα στο νερό».

Με την αθόρυβη λειτουργία το ηλεκτρικό Bayshore, όπως και το σκάφος Pure που υποστηρίζεται από την GM, είναι σε θέση να εξερευνήσει πλωτές οδούς με “πράσινο τρόπο” και μάλιστα αλλά ακόμη και περιοχές, στις οποίες δεν επιτρέπεται η είσοδος σε συμβατικά σκάφη.

Η Pure Watercraft λανσάρει το πρώτο της ηλεκτρικό σκάφος, σε συνεργασία με την GM, στην CES

«Το Duffy είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξερευνήσετε τη φυσική ομορφιά, τους όρμους, τις λίμνες και τα ποτάμια, ενώ παράγει μηδενικές εκπομπές. Είναι υπέροχο να χαλαρώνεις και να διασκεδάζεις, χωρίς να σταματάς για βενζίνη».

Τα ηλεκτρικά σκάφη Duffy έχουν έναν αρκετά μοναδικό σχεδιασμό κινητήρα, ενώ το σκάφος έχει και τη δυνατότητα να «γυρίσει» σχεδόν 180 μοίρες, καθιστώντας δυνατούς μερικούς πραγματικά δύσκολους ελιγμούς. Τέλος οι μπαταρίες είναι τοποθετημένες χαμηλά, για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Τα ηλεκτρικά σκάφη Duffy κατασκευάζονται στο Adelanto της Καλιφόρνια. Το Bayshore 18 με δυνατότητα ηλιακής φόρτισης είναι διαθέσιμο στην τιμή των 59.596 $.

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!