Μετά τα Τρίκαλα, η Λάρισα αλλά και πολλές ακόμα πόλεις δοκιμάζουν τη χαρά της μετακίνησης με e-bike

Λαρισαίοι κάθε ηλικίας και επισκέπτες της πόλης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία βιώσιμης αστικής μετακίνησης, σωματικής άσκησης και ψυχαγωγίας.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα δεν αντιπροσωπεύουν μόνο την εξέλιξη των ποδηλάτων σε επίπεδο τεχνολογίας, αλλά και μια γενικότερη φιλοσοφία και νοοτροπία.

Οι διαδρομές με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο διανύονται ευκολότερα και γρηγορότερα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν ευχάριστες και άνετες βόλτες.

Οι αλλαγές στην καθημερινότητα που φέρνει η αύξηση της δραστηριότητας του ποδηλάτου, επηρεάζουν τόσο τον τρόπο που βιώνουμε τη σχέση μας και τη μετακίνηση όσο και τη δέσμευσή για τη προσωπική μας συμβολή προς ένα πιο καθαρό και πράσινο περιβάλλον. 

Το ΔΕΗ E-Bike Festival ταξιδεύει σε Τρίκαλα, Λάρισα, Κω, Καλαμάτα, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα!

Μπορεί το ΔΕΗ E-Bike Festival, το πρώτο φεστιβάλ να ξεκίνησε από την πόλη των Τρικάλων αλλά το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Λάρισα ενώ πολλές ακόμα πόλεις της Ελλάδας αναμένεται να ακολουθήσουν και να γνωρίσουν την νέα τάση αστικής και φιλικής προς το περιβάλλον μετακίνησης.

Όπως είχαμε αναφέρει πριν λίγες μέρες, ξεκίνησε το πρώτο μεγάλο φεστιβάλ στην Ελλάδα αποκλειστικά για e-bike που διοργανώνει η ΔΕΗ.

Σε κάθε μία από τις επτά πόλεις στις οποίες ταξιδεύει το πρώτο ΔΕΗ e-bike Festival, υπάρχει η δυνατότητα της χρήσης δεκάδων σύγχρονων μοντέλων ηλεκτρικών ποδηλάτων για όλες και όλους. Τα ποδήλατα αυτά απαντούν σε διαφορετικές ανάγκες μετακίνησης και έτσι γεμίζουν τις πόλεις με εικόνες ενός νέου είδους μετακίνησης, πιο άνετου, πιο πράσινου και πιο φιλικού προς το περιβάλλον.

Με αφετηρία μια από τις πιο διάσημες ποδηλατουπόλεις, τα Τρίκαλα, το πρωτότυπο e-bike Festival της ΔΕΗ, ταξιδεύει σε ΛάρισαΚωΚαλαμάταΤρίποληΘεσσαλονίκη ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί στην Αθήνα, δίνοντας σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης, την ευκαιρία να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον και να γνωρίσουν τη χαρά της μετακίνησης με ένα e-bike.

Ο δεύτερος σταθμός του Φεστιβάλ, η Λάρισα, έζησε την εμπειρία του ΔΕΗ E-Bike Festival

Η πόλη της Λάρισας, υποδέχτηκε το πρώτο φεστιβάλ, αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα, το Σαββατοκύριακο 27-28 Νοεμβρίου 2021.

Την πρωτοβουλία της ΔΕΗ, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής για την πράσινη μετάβαση και τη βιώσιμη ανάπτυξη και φιλοξενήθηκε στην Κεντρική Πλατεία της πόλης το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Νοεμβρίου 2021, από τις 11π.μ. μέχρι τις 8μ.μ.

Το ΔΕΗ E-Bike Festival παρουσιάζει την παγκόσμια τάση χρήσης ηλεκτρικών ποδηλάτων και συγκεντρώνει για πρώτη φορά τα περισσότερα σύγχρονα μοντέλα από εταιρείες διεθνούς κύρους, ανάμεσά τους και ελληνικές.

Το «στυλ» της νέας ποδηλατικής κουλτούρας των ηλεκτρικών ποδηλάτων

Λαρισαίοι κάθε ηλικίας και επισκέπτες της πόλης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία βιώσιμης αστικής μετακίνησης, σωματικής άσκησης και ψυχαγωγίας.

Η ειδικά κατασκευασμένη πίστα test rides προσέλκυσε το ενδιαφέρον για δωρεάν δοκιμές σε μοντέλα ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση που καλύπτουν κάθε ανάγκη για διαφορετική χρήση ειδικά ποδήλατα για πόλη, βουνό, δρόμο, αναδιπλούμενα κ.α.

Το ΔΕΗ E-Bike Festival θα συνεχίσει το ταξίδι του

Αντίστοιχες δυνατότητες θα έχουν και επισκέπτες των πόλεων που ακολουθούν καθώς και  την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε παιχνίδια δεξιοτεχνίας  και να κερδίσουν οικολογικά και ποδηλατικά αναμνηστικά δώρα παράλληλα με μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής οδήγησης ποδηλάτου σε παιδιά 6-12 ετών.

Καινοτόμος σταθμός φόρτισης συμβατός για όλα τα μέσα μικροκινητικότητας

Το ΔΕΗ e-bike Festival υλοποιείται σε συνεργασία με τον οργανισμό «Πόλεις για Ποδήλατο», μέλος της European Cyclists Federation και την ιστοσελίδα mbike.gr.

Μείνετε συντονισμένοι για να ενημερωθείτε πότε το  ΔΕΗ e-bike Festival θα φτάσει στη δική σας πόλη. 

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!