Νέες διακρίσεις για το ηλεκτρικό Fiat 500

To πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο του Ομίλου Fiat Chrysler Automobiles,, το 500, συνεχίζει το σερί επιτυχιών κατακτώντας αυτή τη φορά τον τίτλο “Car of the Year and Best Small Electric Car” στη Μεγάλη Βρετανία και τον τίτλο “Green Car 2020” στη Γαλλία.

Στη Γαλλία το νέο μοντέλο της Fiat κέρδισε τους ειδικούς, αλλά και το κοινό στο πλαίσιο των βραβείων Automobile Award 2020, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία οι ειδικοί της δημοφιλούς ιστοσελίδας “Driving Electric” εντυπωσιάστηκαν από το σχεδιασμό, την τεχνολογία, την αυτονομία, αλλά και την τιμή πώλησης του μοντέλου.

Διαβάστε: Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά η πλήρης γκάμα του νέου ηλεκτρικού Fiat 500

Οι νέες διακρίσεις έρχονται να προστεθούν σε δύο σημαντικές βραβεύσεις που έλαβε το μοντέλο στη Γερμανία. Η πρώτη ήρθε τον περασμένο Οκτώβριο, με το νέο ηλεκτρικό 500 να κατακτά το “Red Dot Award 2020”, όπου 21 από τους πιο σημαντικούς βιομηχανικούς σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο επέλεξαν το νέο 500 ανάμεσα από 4.100 νέες προτάσεις στο χώρο του design. Λίγο αργότερα, το βραβείο “Best Design 2020” από τους αναγνώστες του Γερμανικού περιοδικού “Auto Motor und Sport”  ήρθε να επισφραγίσει την αποδοχή και των Γερμανών, με το μοντέλο να εντυπωσιάζει με το μοναδικό του στιλ. 

Η πλήρης γκάμα του ηλεκτρικού Fiat 500

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της FCA έχει ήδη κατακτήσει 4 σημαντικά βραβεία, ενώ βρίσκεται και στη λίστα επιλογής για το “Car Of The Year” του 2021. Με αυτονομία έως 320χλμ. στον κύκλο WLTP, η οποία ξεπερνά τα 460χλμ. στις διαδρομές στην πόλη και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης στο 80% σε μόλις 35 λεπτά, το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 κάνει εύκολες, πρακτικές και φιλικές προς το περιβάλλον τις αστικές μετακινήσεις. Εφοδιασμένο με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), προηγμένη συνδεσιμότητα με σύστημα πολυμέσων συμβατό με δίκτυα 5G και εκδόσεις hatchback, cabrio και 3+1, το όνομα 500 φέρνει -για ακόμα μια φορά- επανάσταση στο χώρο της αυτοκίνησης.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500 είναι διαθέσιμο και στην Ελληνική αγορά με τιμές από 19.970* ευρώ.

* Η τιμή περιλαμβάνει την κρατική επιδότηση για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Πρόσφατα

Δημοφιλή