Νέα διάκριση για το Ηonda e

Το Honda e κατέκτησε τον τίτλο ECOBEST στο θεσμό AUTOBEST 2021 Awards, μία υψηλού κύρους διάκριση που τιμά τα πιο «πράσινα» προϊόντα και τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες στην Ευρώπη. Ο νέος τίτλος είναι ο πιο πρόσφατος μιας σειράς ευρωπαϊκών διακρίσεων για το Honda e, σε επίπεδο σχεδίασης, τεχνολογίας και συστημάτων αυτοκινήτου.

Διαβάστε: Το Honda e «κατέκτησε» τη Γερμανία!

Ο τίτλος ECOBEST, που σηματοδοτεί την πρώτη επιτυχία της Honda στο θεσμό AUTOBEST, είναι η πιο πρόσφατη, υψηλού κύρους διάκριση που απονέμεται στο Honda e από κορυφαίους, ευρωπαϊκούς οργανισμούς του χώρου του αυτοκινήτου από το  2019 που λανσαρίστηκε. Άλλες αξιοσημείωτες νίκες είναι το Best Car Award από το Autogids (Βέλγιο), ένα βραβείο ‘Connected Car’ από το Les Numériques (Γαλλία), και μία διάκριση ‘Best Design’ στο θεσμό Axel Springer Motor Awards (Ισπανία).

Το Honda e απέσπασε επίσης δύο ακόμα βραβεία στο θεσμό Car of the Year Awards της Δανίας, ενώ έλαβε διπλή διάκριση στο διαγωνισμό ‘Best of Moto’ στην Πολωνία. Μία ακόμα αναγνώριση ήρθε από το Automobil Awards by Motul (Γαλλία) και από το Βρετανικό TopGear.com.

Πρόσφατα

Δημοφιλή