Το Audi e-tron GT κατέκτησε το βραβείο «Χρυσό Τιμόνι 2021» για το design του

Το e-tron GT θεωρείται πρωτοπόρο και ιδιαίτερα σημαντικό για το ηλεκτρικό μέλλον της Audi, καθώς από το 2026, η εταιρεία θα λανσάρει αποκλειστικά νέα μοντέλα με ηλεκτρικά κινητήρια συστήματα.

  • Οι αναγνώστες των Auto Bild και Bild am Sonntag αναδεικνύουν το Audi e-tron GT ως το πιο όμορφο αυτοκίνητο του 2021
  • Το νέο ηλεκτρικό supercar της Audi κατέκτησε το βραβείο «Χρυσό Τιμόνι 2021» για το design του, ως αποτέλεσμα ψηφοφορίας εκατομμυρίων αναγνωστών απ’ όλη την Ευρώπη

Το Audi e-tron GT βραβεύτηκε ως το πιο όμορφο αυτοκίνητο της χρονιάς, σύμφωνα με τους αναγνώστες του περιοδικού αυτοκινήτου Auto Bild και της γερμανικής εφημερίδας Bild am Sonntag.

Εκατομμύρια αναγνωστών, με την ψήφο τους επέλεξαν το νέο σπορ ηλεκτρικό supercar της Audi για το βραβείο «Χρυσό Τιμόνι 2021» (Goldenes Lenkrad).

Αξίζει να σημειωθεί πως, για το συγκεκριμένο βραβείο μοναδικοί κριτές είναι οι ίδιοι οι αναγνώστες των συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα από 70 συνολικά νέα μοντέλα αυτό που θεώρησαν το πιο όμορφο από όσα κυκλοφόρησαν μέσα στο 2021.

Η τελετή απονομής των βραβείων Χρυσό Τιμόνι 2021 έγινε στο Βερολίνο, στην έδρα του ιστορικού εκδοτικού οίκου Axel-Springer, που εκδίδει τα Auto Bild και Bild am Sonntag.

⇒ O επικεφαλής της Audi Design Marc Lichte αποκαλύπτει ορισμένα «μυστικά» του e-tron GT

Markus Duesmann: Το e-tron GT είναι αναμφισβήτητα το κορυφαίο μοντέλο μας

Το βραβείο παρέλαβε ο Markus Duesmann, CEO της AUDI AG, ο οποίος δήλωσε: «Σχεδιαστικά, το e-tron GT εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της Audi, ως μάρκας που έχει το design στην κορυφή των προτεραιοτήτων της.

Το Audi e-tron GT quattro και το Audi RS e-tron GT.

Με την εντυπωσιακή του απόδοση, προσφέρει την πιο συναρπαστική πλευρά της ηλεκτροκίνησης και ταυτόχρονα την προσέγγιση της Audi στην αειφορία. Το e-tron GT είναι αναμφισβήτητα το κορυφαίο μοντέλο μας».

⇒ Audi: Tα EV’s θα είναι το ίδιο επικερδή με τα θερμικά έως το 2024

Το e-tron GT θεωρείται πρωτοπόρο και ιδιαίτερα σημαντικό για το ηλεκτρικό μέλλον της Audi, καθώς από το 2026, η εταιρεία θα λανσάρει αποκλειστικά νέα μοντέλα με ηλεκτρικά κινητήρια συστήματα.

Οι προηγμένες τεχνολογίες του μοντέλου, που του εξασφαλίζουν άφθονη ισχύ, σπορ επιδόσεις, μεγάλη αυτονομία και εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, σταδιακά θα εφαρμοστούν σε νέα ηλεκτρικά μοντέλα που θα λανσάρει η Audi τα επόμενα χρόνια.

Εσωτερικό

⇒ Η «ακτινογραφία» του Audi e-tron GT

Ο θεσμός των βραβείων «Χρυσό Τιμόνι» και η συλλογή βραβείων του Audi e-tron GT

Ο θεσμός των βραβείων «Χρυσό Τιμόνι» γιορτάζει το 2021 την επέτειο 45 χρόνων του, αφού απονεμήθηκαν για πρώτη φορά το 1976.

Το Χρυσό Τιμόνι 2021 για το Audi e-tron GT προστέθηκε στην ήδη μεγάλη συλλογή βραβείων που έχει κατακτήσει το νέο μοντέλο.

Ανάμεσά τους, το βραβείο «Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2022» στην κατηγορία μοντέλων πολυτελείας και το βραβείο «Autonis 2021», για την καλύτερη σχεδιαστική καινοτομία στην premium κατηγορία, από το έγκριτο γερμανικό περιοδικό auto motor und sport.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!