Το μοναδικό custom chopper e-bike της Serial 1 με την υπογραφή της H-D βγαίνει σε δημοπρασία

Πολύ πρόσφατα, αναφερθήκαμε στη νεοσύστατη θυγατρική εταιρεία της Harley – Davidson, την Serial 1, η οποία ανακοίνωσε μια εταιρική σχέση σε επίπεδο πωλήσεων με την Harley-Davidson Europe, ώστε η νέα σειρά από ηλεκτρικά ποδήλατα να είναι διαθέσιμα στις αντιπροσωπείες της Harley σε όλη την Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζουμε ότι, η νέα σειρά αποτελείται από τέσσερα pedelecs, ειδικά διαμορφωμένα για οδήγηση και μετακινήσεις σε πόλεις, αλλά και ιδανικά για χρήση από «περιστασιακούς ποδηλάτες».

Τώρα, αξίζει να αναφερθούμε πάλι σε αυτήν την εταιρεία, αφού η Serial 1 έφτιαξε ένα ξεχωριστό και μοναδικό ηλεκτρικό ποδήλατο, το MOSH/CHOPPER, το οποίο φέρνει στο νου το κλασσικό σχέδιο του Schwinn Stingray.

Το Serial 1 MOSH/CHOPPER μας πάει πίσω στη δεκαετία του ‘60, στην εποχή των ποδηλάτων με τη σέλα-μπανάνα και τα ψηλά τιμόνια! Αυτό που, επίσης, το κάνει να ξεχωρίζει είναι πως αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι μοναδικό σε όλον τον κόσμο κα δεν θα κατασκευαστεί άλλο σαν αυτό. Μοναδικό, με όλη τη σημασία της λέξης.

Η Serial 1 σχεδιάζει να βγάζει σε διαφορετικούς χρόνους μέσα στο έτος κάποια ξεχωριστά ηλεκτρικά ποδήλατα τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέσω δημοπρασίας. Άρα, εάν κάποιος δεν προλάβει να αποκτήσει ένα μοναδικό ηλεκτρικό ποδήλατο με την κληρονομιά της H-D, μπορεί να προσπαθήσει στα επόμενα, επίσης, μοναδικά κομμάτια που θα γίνονται διαθέσιμα.

Η νέα σειρά της Serial 1 που θα παρουσιάζει αυτές τις εξειδικευμένες προτάσεις ονομάζεται «1-OFF» και θα είναι ακριβώς αυτό, μοναδικά ηλεκτρικά ποδήλατα που θα βγαίνουν στο σφυρί και θα καταλήγουν στον μεγαλύτερο πλειοδότη.

Τα «1-OFF» ποδήλατα της Serial 1 θα κατασκευάζονται όπως και τα υπόλοιπα της εταιρείας, με τις ίδιες προδιαγραφές και τεχνικές, αλλά με τις απαιτούμενες αισθητικές αλλαγές και τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Στον ιδιαίτερο σχεδιασμό αυτού του ηλεκτρικού ποδηλάτου που φέρνει αέρα από τα ’60’s συνέβαλαν ο επαγγελματίας κατασκευαστής μοτοσυκλετών τύπου chopper Warren Heir Jr. και ο Kendall Lutchman της JR’s Fabrication and Welding στο Milwaukee.

Το MOSH/CHOPPER είναι σε χρώμα blue “Street Freak” με λίγες ασημί πιτσιλιές, που θυμίζουν άλλες εποχές. Επίσης, τα γράμματα είναι ζωγραφισμένα στο χέρι.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η τιμή που «είχε πιάσει» το πρώτο – γιατί, είπαμε θα ακολουθήσουν και άλλα – μοναδικό ηλεκτρικό ποδήλατο της Serial 1, με την υπογραφή της Harley – Davidson ήταν στα 6.700 δολάρια!

Με μόλις σχεδόν, δύο ημέρες, έως να κλείσουν οι προσφορές, το εάν η τιμή που θα πωληθεί θα θεωρηθεί μικρή ή μεγάλη είναι σχετική και ανοίγει μεγάλη κουβέντα με επιχειρήματα και προς τις δύο πλευρές.

Διαβάστε επίσης: Διαθέσιμα στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες της Harley-Davidson τα pedelecs της Serial 1

 

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!