Υψηλή ζήτηση για το ΒΜW i3, πάνω από 200.000 μονάδες έχουν κατασκευαστεί

Το BMW i3 παραμένει σε βιώσιμη τροχιά επιτυχίας. Σχεδόν επτά χρόνια από τότε που λανσαρίστηκε στην αγορά, το αμιγώς ηλεκτρικό και, κατά συνέπεια, μηδενικών ρύπων compact μοντέλο εξακολουθεί να απολαμβάνει υψηλή ζήτηση. Στο εργοστάσιο του BMW Group στη Λειψία, το 200.000ό BMW i3 έφυγε πριν από μερικές ημέρες από τη γραμμή παραγωγής.

Τόσο το BMW i3 (125 kW/170 hp) όσο και το BMW i3s (135 kW/184 hp) κατασκευάζονται στη Λειψία για την παγκόσμια αγορά σε ειδική γραμμή παραγωγής και από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Ξεκινώντας παραγωγή το 2013, το εργοστάσιο της Σαξονίας εξελίχθηκε σε πρωτοποριακό κέντρο αριστείας.

Το BMW i3 ήταν το πρώτο, αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο μεγάλης κλίμακας παραγωγής του γκρουπ BMW και το πρώτο όχημα με κλωβό επιβατών από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα. Χάρη στην εφαρμογή προηγμένων διαδικασιών παραγωγής, η κατασκευή του αμαξώματος και η συναρμολόγηση του BMW i3 στη Λειψία ολοκληρώνονται σχεδόν στο μισό χρόνο συγκριτικά με αυτόν που απαιτείται για τα συμβατικά οχήματα, αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Πρόσφατα

Δημοφιλή