Το Wuling Bingo SUV «ταράζει τα νερά»

Το SUV Wuling Bingo τροφοδοτείται από έναν υδρόψυκτο κινητήρας επίπεδης καλωδίωσης 3 σε 1 με μέγιστη ισχύ 102 PS και μέγιστη ροπή 180 Nm

Ακούστε το άρθρο

Η Wuling τοποθέτησε σταθερά το Bingo σε μια οικογένεια οχημάτων. Μετά από το αρχικό hatchback Bingo, ήρθε το μεγαλύτερο Bingo Plus, το οποίο τώρα έχει δημιουργήσει το Bingo SUV. Το Bingo SUV βασίζεται στην πλατφόρμα Tianyu M της εταιρείας και το ίδιο το αυτοκίνητο, αποτελεί συνέχεια του σχεδιασμού του Bingo Plus, αλλά με τη μορφή ενός SUV. Το πεντάθυρο, πενταθέσιο αυτοκίνητο, θα είναι διαθέσιμο σε τρεις διαμορφώσεις, προσφέροντας αυτονομίες 330 χλμ, 401 χλμ και 510 χλμ.

Το Wuling Bingo SUV «ταράζει τα νερά»

Επί του παρόντος, η μόνη γνωστή διάσταση είναι ότι το μεταξόνιο είναι 2610 χλστ, το οποίο είναι ίδιο με αυτό του Bingo Plus. Η πλατφόρμα Tianyu M, έχει σχεδιαστεί για ηλεκτρικά οχήματα μεταξύ 3500-4600 χλστ. Η Wuling θεωρεί ότι πρόκειται για αυτοκίνητα μεσαίου μεγέθους.

Το SUV Wuling Bingo, επομένως, πιθανότατα θα εμπίπτει σε αυτό το εύρος και πιθανότατα θα είναι αρκετά παρόμοιο με το μέγεθος του hatchback των 4090, 1720 και 1575 χλστ (l/w/h). Προφανώς, ως SUV, το αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι λίγο υψηλότερο από το hatchback.

Στο μπροστινό μέρος, το SUV έχει μια κλειστή όψη, με δύο εκτροπείς αέρα στο πλάι και μια μάσκα στο κάτω μέρος του φτερού. Οι ομάδες των προβολέων είναι ελαφρώς σκουρόχρωμες. Χρησιμοποιούνται αντιανεμικές ζάντες από κράμα αλουμινίου 15 ιντσών, οι οποίες λέγεται ότι μειώνουν την αντίσταση κατά 13%, που μεταφράζεται σε αύξηση της αυτονομίας έως και 20 χλμ.

Στο πίσω μέρος, το SUV έχει σχέδιο πίσω φωτός παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί το Bingo Plus. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν από τέσσερα χρώματα: Milk Coffee White, Glass Red, Storm Grey και Aurora Green.

Το Wuling Bingo SUV «ταράζει τα νερά»

Ο χάλυβας υψηλής αντοχής αντιπροσωπεύει το 74,8% του οχήματος και χρησιμοποιείται στη δομή αμαξώματος με πέντε δακτυλίους. Ο υψηλής αντοχής χάλυβας θερμής σφράγισης με αντοχή εφελκυσμού άνω των 1500Mpa, βρίσκει το δρόμο του σε 22 σημεία, στο SUV Bingo. Έρχεται με τέσσερις αερόσακους και έλεγχο ευστάθειας ESC στάνταρ. Στο μπροστινό μέρος, το Bingo SUV, χρησιμοποιεί ανάρτηση MacPherson και το πίσω μέρος έχει μη ανεξάρτητη ανάρτηση, με υδροδιαμορφωμένη κλειστή δοκό στρέψης.

Στο εσωτερικό, οι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο χρωμάτων: Airland Green και Warm Sand White. Υπάρχει ένα «πλωτό» ταμπλό οργάνων και μια οθόνη infotainment. Ο οδηγός διαθέτει ένα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα έξι κατευθύνσεων. Άλλος εξοπλισμός περιλαμβάνει αισθητήρες οπισθοπορείας, στάθμευση με αυτόματο κράτημα, είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί και ανύψωση με ένα κουμπί και για τα τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα.

Υπάρχουν 23 αποθηκευτικοί χώροι απλωμένοι σε όλο το αυτοκίνητο. Το πίσω κάθισμα έχει αναλογία αναδίπλωσης 6:4 και με τα καθίσματα κατεβασμένα, η χωρητικότητα αποθήκευσης του αυτοκινήτου είναι 1450 λίτρα.

Το Wuling Bingo SUV «ταράζει τα νερά»

Το SUV Wuling Bingo τροφοδοτείται από έναν υδρόψυκτο κινητήρας επίπεδης καλωδίωσης 3 σε 1 με μέγιστη ισχύ 102 PS και μέγιστη ροπή 180 Nm ενώ η επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα και είναι 4,1 δευτερόλεπτα. Ανάλογα με την έκδοση, η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία με μετρήσεις CLTC είναι 330 χλμ, 401 χλμ και 510 χλμ.

Υποστηρίζεται ότι η κατανάλωση ενέργειας είναι τόσο χαμηλή όσο 10,1 kWh/100 km και ότι το κόστος οδήγησης 100 χλμ είναι μόλις 6 γιουάν (0,85 USD). Με τη γρήγορη φόρτιση DC, το αυτοκίνητο μπορεί να φτάσει από το 30 στο 80% SOC σε 30-35 λεπτά.

Θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το SUV Wuling Bingo, μόλις αυτές γίνουν διαθέσιμες. Πρέπει να σημειωθεί ότι η Wuling είναι κοινοπραξία με τη SAIC τον κύριο ιδιοκτήτη με μερίδιο 50,1%, ακολουθούμενη από την GM με 44% και το υπόλοιπο ανήκει στη Liuzhou, στην επαρχία Guangxi, με έδρα τη Wuling.

Επιπλέον, μέχρι στιγμής φέτος είναι η επιχειρηματική μονάδα με τις περισσότερες πωλήσεις για τη SAIC και ίσως το μόνο φωτεινό σημείο για τη General Motors στην Κίνα.

Πηγή: Autohome

 

abb_img