Το BYD SEAL U DMi είναι εδώ με αυτονομία έως 1.080 χλμ – Δείτε εκδόσεις και τιμές

Το BYD SEAL U DMi έρχεται σε δύο εκδόσεις 218 ίππων και 324 τετρακίνητη και με εξαιρετικά πλούσιο εξοπλισμό.

Ακούστε το άρθρο

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του BYD SEAL U DMi στην χώρα μας από την ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕ, αντιπροσωπεία της BYD στην Ελλάδα. Πρόκειται για το πρώτο Plug-in Hybrid (PHEV) όχημα της εταιρείας που διαθέτει την τεχνολογία Super DM (Dual Mode) της BYD στην Ευρώπη.

Το SEAL U DM-i παρέχει μια αποτελεσματική, πρακτική, προσιτή και οικολογική λύση για τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης αλλά και για ξέγνοιαστα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Το οικογενειακό SUV της κατηγορίας D είναι διαθέσιμο στη χώρα μας, και απευθύνεται στους πελάτες που αναζητούν ένα φιλικό προς το περιβάλλον όχημα, χωρίς συμβιβασμούς στην αυτονομία, την πρακτικότητα και την οικονομία.Το νέο αστέρι της κινέζικης εταιρείας, θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις: Την Boost 1.5 και την Design AWD 1.5 T.

Επίσημη παρουσίαση του BYD SEAL U DMi στην Ελλάδα

Η πρώτη η Boost 1.5,  διαθέτει συνδυαστική ιπποδύναμη 218 ίππων, συνδυαστική αυτονομία 1080 χλμ, ηλεκτρική αυτονομία 80 χλμ, μέση κατανάλωση 0,9 λίτρα/100 χλμ, και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 8,9 δευτερόλεπτα. Το αυτοκίνητο θα πωλείται στην τιμή των 38.900 ευρώ.

Η πιο γρήγορη τετρακίνητη έκδοση Design AWD 1.5 T, διαθέτει συνδυαστική ιπποδύναμη 324 ίππων, συνδυαστική αυτονομία 870 χλμ, ηλεκτρική αυτονομία 70 χλμ, μέση κατανάλωση 1,2 λίτρα/100 χλμ, και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 5,9 δευτερόλεπτα. Το αυτοκίνητο θα πωλείται στην τιμή των 46.500 ευρώ.

Και οι δύο εκδόσεις του BYD SEAL U DMi, έρχονται «φορτωμένες» με φουλ «καλούδια» που αφορούν την ασφάλεια, τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, αλλά θα διαθέτουν επίσης και κορυφαίο εξοπλισμό!

 

abb_img