Έρχεται το κόμπακτ ηλεκτρικό MPV Zeekr Mix

Το Zeekr Mix είναι ένα πολυαναμενόμενο όχημα πολλαπλών χρήσεων, που βασίζεται στο πρωτότυπο αυτοκίνητο Zeekr M-Vision.

Ακούστε το άρθρο

Ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Zeekr (CMO) Guan Haitao άφησε να εννοηθεί ότι το συμπαγές ηλεκτρικό MPV Mix, θα εισέλθει σύντομα στην κινεζική αγορά. Το αυτοκίνητο μπορεί να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους. Αυτό το οικογενειακό όχημα, θα ενισχύσει τον όγκο πωλήσεων της Zeekr, καθώς έχει έναν φιλόδοξο στόχο πωλήσεων για το 2024.

Έρχεται το κόμπακτ ηλεκτρικό MPV Zeekr Mix

Το Mix είναι ένα πολυαναμενόμενο όχημα πολλαπλών χρήσεων, που βασίζεται στο πρωτότυπο αυτοκίνητο M-Vision. Υπέβαλε αίτηση για άδεια πωλήσεων τον Μάρτιο του 2024 στην Κίνα. Τον ίδιο μήνα, η εταιρεία ξεκίνησε την καμπάνια προώθησης του minivan Mix. Ωστόσο, το αυτοκίνητο δεν έχει εισέλθει στην αγορά, έξι μήνες μετά την πρώτη επίσημη αποκάλυψη. 

Έρχεται το κόμπακτ ηλεκτρικό MPV Zeekr Mix

Ο CMO της Zeekr, Guan Haitao, μοιράστηκε μια σειρά από επίσημες εικόνες του Mix στα κοινωνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης της κινεζικής Weibo. Στην ανάρτησή του, ρώτησε τους συνδρομητές πού είναι καλύτερο να κυκλοφορήσει το Mix. Είπε επίσης: «Ναι, επιτέλους έρχεται το Mix». 

Έτσι, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το Zeekr Mix, θα εισέλθει στην αγορά σύντομα. Υπάρχει πιθανότητα να κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά τον Οκτώβριο του 2024. Σε αυτή την περίπτωση, το Mix θα γίνει το έκτο μοντέλο στη σειρά της μάρκας. Τοποθετημένο ως μίνι βαν για οικογένειες, μπορεί επίσης να γίνει μέρος στόλου ταξί. Αυτή η προσθήκη στη σειρά μοντέλων, μπορεί να βοηθήσει τη Zeekr να επιτύχει τον ετήσιο στόχο πωλήσεων των 230.000 μονάδων.

Έρχεται το κόμπακτ ηλεκτρικό MPV Zeekr Mix

Το Zeekr Mix είναι ένα funky minivan βασισμένο στη SEA με διαστάσεις 4668/1995/1755 χλστ και μεταξόνιο 3008 χλστ. Το μπροστινό του άκρο έχει τη διαδραστική λωρίδα φωτός Zeekr Stargate, κατασκευασμένη από 1.711 δέσμες LED, που μπορούν να προβάλλουν κείμενο και εικόνες. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Mix, είναι οι συρόμενες πόρτες. Στο εσωτερικό, το Zeekr Mix έχει παραλλαγές με πέντε και έξι θέσεις.

Έρχεται το κόμπακτ ηλεκτρικό MPV Zeekr Mix

Το Zeekr Mix συνδυάζεται στάνταρ με έναν μόνο ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα. Η μέγιστη ισχύς του φτάνει τα τους 415 ίππους. Διαθέτει τριμερή μπαταρία NMC για 77 kWh. Η αυτονομία του ηλεκτρικού CLTC φτάνει τα 556 χλμ, ενώ πατάει σε ζάντες 19 και 20 ιντσών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Zeekr πούλησε 21.333 αυτοκίνητα τον Σεπτέμβριο του 2024. Οι αθροιστικές παραδόσεις της είναι 142.873 μονάδες. Είναι 81% υψηλότερο από την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

abb_img