Πρώτες εικόνες του Mini EV της Wuling

Το όχημα δοκιμής, μοιάζει με ένα διευρυμένο Wuling Hongguang Mini EV και πιθανόν να ονομαστεί Hongguang Plus.

Ακούστε το άρθρο

Πρόσφατα εκτέθηκε, μια σειρά κατασκοπευτικών φωτογραφιών, του νέου μοντέλου της Wuling. Το όχημα δοκιμής, μοιάζει με ένα διευρυμένο Wuling Hongguang Mini EV και πιθανόν να ονομαστεί Hongguang Plus. Η εσωτερική κωδική ονομασία του μοντέλου, είναι CE110M και θα είναι εξοπλισμένο με ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Όσον αφορά την εμφάνιση, η σχεδίαση του, μοιάζει πολύ με το σημερινό Wuling Hongguang Mini EV Macaron, με πολυεπίπεδο σχήμα, με ορθογώνιους προβολείς και στρογγυλεμένες γωνίες. Υπάρχει επίσης ένα εξόγκωμα στη μέση, που θα μπορούσε να είναι η θέση της θύρας φόρτισης.

Από το πλάι, το αμάξωμα έχει τετράγωνο περίγραμμα και χρησιμοποιεί συρόμενες πίσω πόρτες. Στο πίσω μέρος, τα πίσω φώτα υιοθετούν μια κάθετη διάταξη, η οποία δεν μιμείται την εμφάνιση του Macaron. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ελαστικά είναι μικρά και η σχεδίαση του πίσω φωτός, μπορεί να μην είναι η τελική έκδοση.

Προς το παρόν, δεν έχουν αποκαλυφθεί περαιτέρω παράμετροι ή λεπτομέρειες του συστήματος μετάδοσης κίνησης.

Πρώτες εικόνες του Mini EV της Wuling

Στην κινεζική αγορά, παρόμοια μοντέλα όπως το Great Wall Coolbear (το εύρος τιμών πριν από τη διακοπή του ήταν 63.900 – 87.900 γιουάν ή 9.100 – 12.500 USD) και BAIC Changhe Beidouxing/Big Dipper (41.900 – 51.900 USD). Σταδιακά αποσύρθηκαν από την αγορά, λόγω της εξειδικευμένης τους θέσης και των κακών πωλήσεων.

Για παράδειγμα, από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2022, οι σωρευτικές πωλήσεις της Changhe Beidouxing ήταν μόνο 723 μονάδες και οι πωλήσεις τον Ιούνιο του ίδιου έτους ήταν μόνο 14 μονάδες. 

Τον Σεπτέμβριο, η Wuling πούλησε 145.000 οχήματα, σημειώνοντας αύξηση 24,1% από έτος σε έτος. Οι μηνιαίες πωλήσεις νέων ενεργειακών οχημάτων της μάρκας, ξεπέρασαν τις 80.000 μονάδες, σημειώνοντας αύξηση 106% από έτος σε έτος.

Πρώτες εικόνες του Mini EV της Wuling

Ενώ οι σωρευτικές πωλήσεις νέων ενεργειακών οχημάτων από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο, ξεπέρασαν τις 400.000 μονάδες. Μεταξύ αυτών, το Wuling Hongguang Mini EV πούλησε 28.918 μονάδες, σημειώνοντας αύξηση 79,1% από έτος σε έτος, το οποίο περιλαμβάνει το 3ης γενιάς Hongguang Mini EV, το Macaron Edition, το Classic Edition, το Game Boy Edition και το Cabrio Edition .

abb_img