Το plug-in υβριδικό σεντάν Chery Fulwin A8L C-DM κάνει το ντεμπούτο του

Το Fulwin A8L C-DM, συνεχίζει να τροφοδοτείται από το σύστημα Kunpeng Super Performance Electric Hybrid C-DM της Chery

Ακούστε το άρθρο

Αυτό είναι το σεντάν Fulwin A8L C-DM της Chery, ο διάδοχος του Fulwin A8, ως μέρος της σειράς A8 C-DM, υιοθετώντας μια νέα εμπρός και πίσω σχεδίαση, καθώς και μακρύτερο αμάξωμα και τροφοδοτείται από ένα plug-in υβριδικό 1,5Τ σύστημα. Η επίσημη κυκλοφορία θα γίνει αργότερα φέτος. 

Το plug-in υβριδικό σεντάν Chery Fulwin A8L C-DM κάνει το ντεμπούτο του

Πληροφοριακά, η σειρά A8 που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, (A8 και Fulwin A8 Voyage Edition), έχει εύρος τιμών από 109.900 – 146.900 γιουάν (15.400 – 20.600 USD), ενώ τον Σεπτέμβριο πουλήθηκαν 2.471 – A8.

Εξωτερικά, το Fulwin 8AL C-DM, διαθέτει πιο στρογγυλή οκταγωνική μάσκα, στο μπροστινό μέρος. Οι λεπτοί προβολείς δεν συνδέονται πλέον με τη μάσκα. Στο πίσω μέρος, το λογότυπο της CHERY, αντικαθίσταται με το λογότυπο FULWIN και το σχήμα του πίσω φωτός διαφέρει.

Ανακλαστικές λωρίδες έχουν προστεθεί επίσης και στις δύο πλευρές του προφυλακτήρα. Η κρυφή διάταξη της εξάτμισης, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται και στη νέα έκδοση. Το πλευρικό προφίλ παραμένει αμετάβλητο, εξοπλισμένο με συμβατικές χειρολαβές θυρών και ζάντες 17 ιντσών ή 18 ιντσών, με σχεδίαση πολλαπλών ακτίνων.

Το plug-in υβριδικό σεντάν Chery Fulwin A8L C-DM κάνει το ντεμπούτο του

Το μήκος, το πλάτος και το ύψος του A8L C-DM είναι, 4790/1843/1487 χλστ αντίστοιχα, και το μεταξόνιο είναι 2790 χλστ, το οποίο είναι 10 χλστ μεγαλύτερο από το τρέχον Fulwin A8, ενώ οι υπόλοιπες διαστάσεις παραμένουν ίδιες. Μια νέα εξωτερική βαφή που ονομάζεται «Green Bamboo Grey» είναι επίσης διαθέσιμη. Προς το παρόν, το εσωτερικό δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί.

Το plug-in υβριδικό σεντάν Chery Fulwin A8L C-DM κάνει το ντεμπούτο του

Το A8L C-DM, συνεχίζει να τροφοδοτείται από το σύστημα Kunpeng Super Performance Electric Hybrid C-DM της Chery, που αποτελείται από έναν κινητήρα 1,5 T και έναν ηλεκτροκινητήρα, με μέγιστη ισχύ κινητήρα 156 PS και μέγιστη ροπή 220 Nm. Το πακέτο μπαταριών φωσφορικού σιδήρου λιθίου χωρητικότητας 18,67 kWh παρέχεται από την Gotion High-tech, προσφέροντας αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 106 χλμ (υπό συνθήκες CLTC), σύμφωνα με το κινεζικό MIIT. Η τελική ταχύτητα είναι 185 χλμ./ώρα.

 

 

abb_img