Hummer EV: Έρχονται στην Έκθεση SEMA στο Λας Βέγκας

Η GMC θα παρουσιάσει τρία μοντέλα Hummer EV Edition 1, καθώς και μια μεγάλη γκάμα με αξεσουάρ στην Έκθεση SEMA του Λας Βέγκας.

Ακούστε το άρθρο

Η GMC θα παρουσιάσει τρία μοντέλα Hummer EV Edition 1, καθώς και μια μεγάλη γκάμα με αξεσουάρ στην Έκθεση SEMA, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 5 Νοεμβρίου.

Από τα τρία μοντέλα που θα είναι σε έκθεση στο Λας Βέγκας, το ένα είναι το Hummer EV SUV. Τα άλλα δύο θα είναι δύο είναι Pickups.

Η GMC υποστηρίζει ότι τα αξεσουάρ θα αναδείξουν τις πραγματικές λειτουργικές δυνατότητες, καθώς και και την αισθητική τους.

Τα αξεσουάρ και οι δυνατότητες εξατομίκευσης του Hummer EV «κάνουν τη διαφορά»

Οι εξατομικευμένες επιλογές για το ηλεκτρικό Pickup περιλαμβάνουν επιλεγμένα εξαρτήματα σε χρώματα όπως το Performance Red ή το Tech Bronze. Όπως επίσης και τα εντυπωσιακά εμβλήματα και τα αξεσουάρ στους τροχούς, μεταξύ άλλων.

Μπορείτε να ανατρέξετε σε μερικές από αυτές με την βοήθεια της παρακάτω συλλογής φωτογραφιών.

Εκτός από τα αξεσουάρ που βλέπουμε μαζί με τα εν λογω εκθεσιακά οχήματα, η GMC θα παρουσιάσει περίπου δώδεκα αξεσουάρ ως μέρος της Έκθεσης Νέων Προϊόντων της Έκθεσης SEMA. Όπως το κάλυμμα Tonneau, τα μπροστινά βοηθητικά φώτα, τον εξατομικευμένο σχεδιασμό αξεσουάρ τροχού, τις ράγες για τη διαχείριση φορτίου κ.α

Εκτός από τα τρία Hummer EV, το περίπτερο της GMC θα συμπεριλαμβάνει το ηλεκτρικό αγωνιστικό όχημα Extreme-E της Chip Ganassi Racing που διαθέτει στυλ εμπνευσμένο από το Hummer EV.

Τέλος, η προπαραγωγή του ηλεκτρικού οχήματος ξεκίνησε στο Factory Zero Detroit-Hamtramck Assembly Center. Τα πρώτα pickup μοντέλα θα φτάσουν μέχρι το τέλος του έτους. Το ηλεκτρικό SUV θα είναι διαθέσιμο το 2023.

abb_img