Η DS Automobiles στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Η DS Automobiles θα υποστηρίξει την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για δύο ακόμη χρόνια, το 2022 και το 2023.

Ακούστε το άρθρο

Ένας στόλος 25 μοντέλων με αυτοκόλλητα αφιερωμένα στην “Paris Fashion Week” προσφέρθηκε για τις ανάγκες των δημοσιογράφων, των influencers. Όπως επίσης, και άλλων καλεσμένων στις σχετικές εκδηλώσεις σε μία από τις πιο γνωστές πρωτεύουσες της μόδας.

Τα σόου του 2022 ξεκίνησαν με την «Paris Fashion Week» για τις Collection της Ανδρικής Mόδας για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2022-2023. Ειδικότερα, από την Τρίτη 18 έως την Κυριακή 23 Ιανουαρίου και στη συνέχεια με την εκδήλωση της Υψηλής Ραπτικής από τις 24 έως 27 Ιανουαρίου.

Η “συγγένεια” μεταξύ μόδας και της DS Automobiles

Η DS Automobiles έχει μια δυνατή έλξη προς τη μόδα. Αλλά και πολλά κοινά χαρακτηριστικά στην φιλοσοφία και τις πρακτικές της.

Επιπλέον η προμήθεια νέων υλικών για την εισαγωγή τους στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, συμπίπτει επίσης με τις πρακτικές από τον κόσμο της μόδας, της υψηλής ραπτικής και του σχεδιασμού.

Πιο συγκεκριμένα η έρευνα  οδήγησε στην εμφάνιση της χαρακτηριστικής «ραφής μαργαριταριού», καθώς και στην κατασκευή των ανάγλυφων ένθετων «Clous de Paris». Ακόμα, οδήγησε στην ένθεση του ανθρακονήματος στο σχέδιο και στην εξέλιξη καινοτόμων υλικών για την επένδυση επιφανειών.  Όπως για παράδειγμα το δέρμα σε στυλ μπρασελέ από την υψηλή ωρολογοποιία ή στα κρυστάλλινα ένθετα στο cockpit. Όλα αυτά ήταν αποτελέσματα που προέκυψαν μέσα από την αναζήτηση, την έμπνευση και την ενσωμάτωση στοιχειών από τον κόσμο της μόδας.

Κάθε μοντέλο DS διαθέσιμο με εξηλεκτρισμένο κινητήρα

Από την πρώτη κιόλας μέρα εμφάνισης της, η μάρκα έχει θέσει την ηλεκτροκίνηση στο επίκεντρο της στρατηγικής της με μία 100% εξηλεκτρισμένη γκάμα.

Πιο αναλυτικά διαθέτει τα:

  • 100% ηλεκτρικό DS 3 CROSSBACK E-TENSE
  • Plug-in υβριδικό DS 4 E-TENSE
  • DS 7 CROSSBACK E-TENSE
  • DS 9 E-TENSE

Τέλος, το 2020 και κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, η DS Automobiles ήταν η κορυφαία μάρκα σε προσφορά ποικιλίας εκδόσεων σε ότι έχει να κάνει με την επιλογή καυσίμου στην Ευρώπη, με το χαμηλότερο μέσο όρο εκπομπών CO2 (100,2 g/km στον κύκλο WLTP για το 2021), με την εξηλεκτρισμένη γκάμα της (34% των ταξινομήσεων παγκοσμίως ).

Ωστόσο στο άμεσο μέλλον, και συγκεκριμένα από το 2024, κάθε νέο μοντέλο της μάρκας θα είναι μόνο 100% ηλεκτρικό.

Η DS Automobiles είναι ανίκητη στο Μονακό

 Η Beatrice Foucher, Διευθύνουσα Σύμβουλος της DS Automobiles, δήλωσε

«Η φιλοδοξία της DS Automobiles είναι να ενσωματώσει τη γαλλική πολυτέλεια στην αυτοκινητοβιομηχανία. Από την πρώτη κιόλας μέρα εμφάνισης της μάρκας, οι ομάδες μας δούλεψαν πάνω στο project για να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις με νέα υλικά. Αυτά θα κάνουν τη διαφορά σε σχέση με ό,τι υπάρχει σήμερα στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η συνεργασία μας με την Fédération de la Haute Couture et de la Mode γύρω από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, ανοίγει νέους ορίζοντες και μας δίνει μια νέα ευκαιρία να μοιραστούμε την εμπειρία μας με τους μεγαλύτερους γαλλικούς οίκους μόδας, όπως κάνουμε από την αρχή της διαδικασίας σχεδιασμού των προϊόντων μας».

abb_img