Μεγαλώνει η νέα γενιά του Fiat 500X

Το νέο Fiat 500X μεγαλώνει και αλλάζει επί της ουσίας κατηγορίας, διατηρώντας τον ξεχωριστό χαρακτήρα του.

Ακούστε το άρθρο

Το νέο Fiat 500X ανεβαίνει επίπεδο και αποτελεί ένα από τα νέα μοντέλα που θα λανσάρει η ιταλική φίρμα μέχρι το 2027. Ουσιαστικά, το νέο SUV της Fiat αλλάζει κατηγορία και πλέον ανήκει στα C-SUV οχήματα.

Ακόμη, η παρουσίαση του νέου μοντέλου κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει χώρα το 2024 και το εμπορικό του λανσάρισμα το 2025. Επιπλέον, θα διατηρήσει την πρακτικότητα, το στιλ αλλά και τη μοντέρνα σχεδίαση του τωρινού μοντέλου.

Αποκτήστε εύκολα τα Fiat 500 Hybrid και Panda Hybrid!

Τι γνωρίζουμε για το νέο Fiat 500X;

Το νέο Fiat 500X θα είναι αισθητά μεγαλύτερο από τον προκάτοχο του, καθώς το μήκος του θα αγγίξει τα 4,4 μέτρα. Μάλιστα, οι νέες διαστάσεις θα επηρεάσουν το χώρο της καμπίνας, η οποία θα γίνει πιο άνετη και ευρύχωρη. Θα αποκτήσει δηλαδή, έναν οικογενειακό χαρακτήρα με περισσότερο χώρο για τους επιβάτες και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

Επιπλέον, οι πληροφορίες θέλουν τη σχεδίαση του νέου μοντέλου να φέρει μοντέρνα στιλιστικά στοιχεία και LED φωτιστικά σώματα. Τέλος, εσωτερικά θα ξεχωρίζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα infotainment.

Θα γίνει ηλεκτρικό το ιστορικό Fiat Barchetta;

Το νέο Fiat 500X θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις με γνώμονα την ηλεκτροκίνηση και θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMP/eCMP. Σίγουρα θα είναι διαθέσιμες μία ήπια υβριδική έκδοση και μία αμιγώς ηλεκτρική.

Fiat: Το εργοστάσιο του Mirafiori επιταχύνει ηλεκτρικά!

Παράλληλα, το 500Χ δίνει ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης. Ουσιαστικά, η Fiat απλοποιεί τη διαδικασία επιλογής για τον υποψήφιο αγοραστή αφού πλέον αρκούν 4 μόλις βήματα για τη διαμόρφωση. Ο ενδιαφερόμενος προχωρά στην επιλογή αμαξώματος (κλειστό ή Cabrio), κινητήρα, πακέτου/πακέτων εξοπλισμού και χρώματος.

Σχετικά με τα πακέτα εξοπλισμού οι αγοραστές έχουν την επιλογή μεταξύ των Style, Comfort, Tech και Style Plus. Ακόμη, είναι διαθέσιμη και η έκδοση Dolcevita, η οποία προσφέρει πανοραμική ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή και φέρνει σε απόλυτη επαφή τους επιβάτες με το περιβάλλον.

abb_img