Mini John Cooper Works: επιστρέφει με βενζίνη!

Όπως και με το παλιό αυτοκίνητο, θα χρησιμοποιεί ένα πλαίσιο επικεντρωμένο στις επιδόσεις με αναβαθμισμένα ελατήρια και αμορτισέρ!

Ακούστε το άρθρο

Η «καυτή» νέα έκδοση John Cooper Works του βενζινοκίνητου Mini hatchback, αποκαλύφθηκε σε καμουφλαρισμένη αγωνιστική μορφή. Πριν από το επίσημο ντεμπούτο της αργότερα φέτος. Το ανανεωμένο hot hatch, κάνει την πρώτη του έξοδο στον αγώνα 24 ωρών του Nürburgring του επόμενου Σαββατοκύριακου.

Η πλήρης αποκάλυψη, μαζί με τις επίσημες προδιαγραφές του συστήματος μετάδοσης κίνησης και τις λεπτομέρειες παραγωγής θα γίνει το φθινόπωρο. Είπε η Mini, αλλά ήδη είναι προφανές πώς το hot hatch θα γίνει οπτικά πιο επιθετικό από το τυπικό αυτοκίνητο.

Τα ειδικά σχεδιαστικά στοιχεία περιλαμβάνουν μια πολύ πιο εμφανή μπροστινή μάσκα που πλαισιώνεται από ένα ζευγάρι νέες εισαγωγές αέρα. Έναν ογκώδη πίσω διαχύτη, ο οποίος θα είναι πιο ήπιος για το αυτοκίνητο δρόμου. Και μια αναποδογυρισμένη αεροτομή οροφής.

Θα υπάρχει επίσης μια έκδοση επιδόσεων του ηλεκτρικού Mini Cooper δεύτερης γενιάς. Αλλά αυτό το νέο βενζινοκίνητο αυτοκίνητο βρετανικής κατασκευής, θα είναι ουσιαστικά μια πολύ ενημερωμένη έκδοση του προηγούμενου John Cooper Works. Θα διατηρήσει τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 2,0 λίτρων. Αλλά πιθανότατα θα αποκτήσει και άλλη δύναμη, σε ισχύ σε σχέση με τους 231 ίππους του προηγούμενου αυτοκινήτου. Για να συμβαδίσει με το VW Golf GTI.

Όπως και με το παλιό αυτοκίνητο, θα χρησιμοποιεί ένα πλαίσιο επικεντρωμένο στις επιδόσεις. Με αναβαθμισμένα ελατήρια και αποσβεστήρες. Μαζί με διάφορα εξαρτήματα που έχουν ελαφρύνει και ενισχυθεί, με σκοπό τη βελτίωση της απόκρισης και της ευελιξίας.

 

 

abb_img