Οι νέοι γρήγοροι φορτιστές Ultra DC της FLO μπορούν να φορτίσουν τα EV στο 80% σε 15 λεπτά

Οι πρώτοι γρήγοροι φορτιστές FLO Ultra DC βγαίνουν από τη γραμμή συναρμολόγησης στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Auburn Hills, στο Michigan

Ακούστε το άρθρο

Οι γρήγοροι φορτιστές FLO Ultra DC 320 kW, διαθέτουν και διαμόρφωση ισχύος διπλής θύρας. Η εταιρεία φόρτισης EV τους σχεδιάζει αλλά για να συμμορφώνονται και με τα πρότυπα του Εθνικού Προγράμματος Υποδομής Ηλεκτρικών Οχημάτων. Της ομοσπονδιακής κυβέρνησης αλλά και τον νόμο Buy America και συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου λειτουργίας 98%. Έτσι, μπορούν και να φορτίσουν τα περισσότερα EV στο 80% σε μόλις 15 λεπτά.

Οι γρήγοροι φορτιστές FLO Ultra DC, διαθέτουν και το νέο μηχανοκίνητο σύστημα διαχείρισης καλωδίων FLO. Έτσι και το σύστημα EZLift, έχει σχεδιαστεί και για να κρατά τα καλώδια μακριά από το έδαφος. Αλλά επίσης και για να παρέχει εκτεταμένη εμβέλεια. Eπιτρέποντας έτσι στο καλώδιο και να προσεγγίζει τα EV, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται η θύρα. Αλλά και το μηχανοκίνητο σύστημα, κάνει έτσι και τα καλώδια να αισθάνονται ελαφρύτερα και ευκολότερα στους ελιγμούς.

Οι νέοι γρήγοροι φορτιστές Ultra DC της FLO μπορούν να φορτίσουν τα EV στο 80% σε 15 λεπτά

Η Martine St-Onge, επικεφαλής των κατασκευαστικών λειτουργιών της FLO, δήλωσε. «Καθώς αυξάνουμε και την παραγωγή, ανυπομονούμε και να την κάνουμε και πιο προσιτή. Για την κατοχή, αλλά και την οδήγηση των ηλεκτρικών οχημάτων. Φέρνοντας και τον φορτιστή FLO Ultra και σε περισσότερες τοποθεσίες σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική».

Μια νέα ανάλυση του Pew Research Center, διαπίστωσε ότι. Το 64% των ενηλίκων στις ΗΠΑ, ζει πλέον σε απόσταση και δύο μιλίων, από έναν δημόσιο φορτιστή EV. Έτσι και όσοι ζουν κοντά σε έναν, είναι πιο πιθανό και να σκεφτούν να αγοράσουν ένα EV. Πάνω από το 95% των Αμερικανών, ζει τώρα και σε μια κομητεία με τουλάχιστον έναν δημόσιο σταθμό φόρτισης EV.

abb_img