Το Fiat E-Ducato με δωρεάν προγραμματισμένη συντήρηση για 5 χρόνια

H Fiat Professional συνεχίζει σταθερά τη στήριξη της στον επαγγελματία και στη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή.

H Fiat Professional, αποτελώντας την πρώτη μάρκα αυτοκινήτων στον κόσμο που δημιουργήθηκε ειδικά για τους επαγγελματίες, προσφέρει αδιάλειπτα καινοτόμες λύσεις με στόχο τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.

Σε μια αγορά που μεταβάλλεται συνεχώς, η Fiat Professional συνεχίζει σταθερά να στηρίζει τον επαγγελματία με ένα πλαίσιο υπηρεσιών, αλλά και προνομίων που κάνουν πιο εύκολη και αποδοτική της χρήση ενός νέου επαγγελματικού αυτοκινήτου.

Με σταθερό πυλώνα της πολιτικής της μάρκας να αποτελεί η διάθεση μια πλήρους γκάμας ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων, η εξειδίκευση της Fiat Professional και του προσωπικού της στις ανάγκες του επαγγελματία δίνει την ευκαιρία για την βέλτιστη επιλογή οχήματος.

Με βάση τα παραπάνω, η Fiat Professional, συνεχίζει σταθερά μέχρι και το τέλος του έτους να προσφέρει ένα πλήρες πακέτο προνομίων για τους πελάτες της, το οποίο περιλαμβάνει:

  • Χρηματικές εκπτώσεις ύψους έως και 2.000 ευρώ
  • Πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης
  • πενταετή εργοστασιακή εγγύηση με κάλυψη έως και 200.000 χλμ.
  • πενταετή δωρεάν οδική βοήθεια

Eντελώς δωρεάν προγραμματισμένη συντήρηση του μοντέλου για τα πρώτα 5 έτη χρήσης

Με στόχο την ευκολότερη πρόσβαση των επαγγελματών στα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ηλεκτροκίνηση και στα LCV, η Fiat Professional με το νέο E-Ducato, επιπλέον της πενταετούς εργοστασιακής εγγύησης των 200.000χλμ., προσφέρει εντελώς δωρεάν και την προγραμματισμένη συντήρηση του μοντέλου για τα πρώτα 5 έτη χρήσης, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση ενός αμιγώς ηλεκτρικού επαγγελματικού οχήματος.

 

Tο E Ducato όχι απλά σχεδιάστηκε με βάση τις ανάγκες των πελατών, αλλά εξελίχθηκε με την καθοριστική συμβολή τους

Υπενθυμίζουμε πως, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Fiat Professional με το E-Ducato παρουσίασε ένα μοντέλο, το οποίο δεν σχεδιάστηκε απλά για τους πελάτες, αλλά εξελίχθηκε σε συνεργασία με αυτούς.

Η Fiat Professional διαχρονικά εστιάζει στις ανάγκες των πελατών, στοιχείο που την έχει οδηγήσει στο σχεδιασμό και παραγωγή μερικών εκ των πλέον δημοφιλών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Ε Ducato, το οποίο το 2020 ήταν το δημοφιλέστερο LCV ανεξαρτήτου κατηγορίας στην Ευρώπη.

Με το E Ducato, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Fiat Professional, η μάρκα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας ένα όχημα που όχι απλά σχεδιάστηκε με βάση τις ανάγκες των πελατών, αλλά εξελίχθηκε με την καθοριστική συμβολή τους.

Η διαδικασία συγκέντρωσης και ανάλυσης των αναγκών των πελατών, ξεκίνησε με την συλλογή δεδομένων χρήσης από 4.000 συμβατικά επαγγελματικά οχήματα για χρονικό διάστημα που ξεπέρασε το 1 έτος και συνολική απόσταση 50 εκατομμυρίων χιλιομέτρων.

Διαβάστε επίσης: Το Fiat E-Ducato εξελίχθηκε από τους ίδιους τους πελάτες

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!