ΒONUS Ανταλλαγής από την Citroёn μέχρι τις 31 Ιουλίου

Το ΒONUS Ανταλλαγής είναι μια ευέλικτη λύση για όσους επιθυμούν να αντικαταστήσουν το μεταχειρισμένο τους αυτοκίνητο.

Ακούστε το άρθρο

Η Citroen για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί και ανατρέπει τα καθιερωμένα, δίνοντας την ευκαιρία στους υποψήφιους πελάτες, να αποκτήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους, επωφελούμενοι απο μια μοναδική εμπορική ενέργεια, το μπόνους ανταλλαγής.

Είναι μια πρακτική και ευέλικτη λύση για τους φίλους της γαλλικής μάρκας, που επιθυμούν να αντικαταστήσουν το μεταχειρισμένο τους αυτοκίνητο, με ένα νέο μοντέλο της Citroen. Στην πράξη η Citroen, προσφέρει σημαντική υπεραξία επιπλέον της εμπορικής αξίας κάθε μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, οποιασδήποτε μάρκας κατάστασης και κυβισμού. Έτσι ο ιδιοκτήτης του, μπορεί να αποκτήσει ένα νέο μοντέλο της Citroen, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο το παλιό του αυτοκίνητο.

ΒONUS Ανταλλαγής από την Citroёn μέχρι τις 31 Ιουλίου

Το μπόνους ανταλλαγής, ισχύει για όλη την γκάμα των επιβατικών μοντέλων της Citroen, περιλαμβανομένων των δημοφιλών SUV της μάρκας, C3 Aircross & C5 Aircross, το μπέστ σέλερ C3, καθώς και το ΑΜΙ, που απαντάει στους περιορισμούς της αστικής μετακίνησης.

Με την τρέχουσα εμπορική πολιτική, τα οφέλη για τον καταναλωτή είναι πολλαπλά, αφου αφ ενός λαμβάνει ένα σημαντικό ποσό για το αυτοκίνητό του, που πιθανά δεν θα μπορούσε σε άλλη περίπτωση να το ανταλλάξει και αφετέρου έχει την δυνατότητα να αποκτήσει ένα νέο αυτοκίνητο με σαφώς χαμηλότερα έξοδα (τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιστρα, κατανάλωση καυσίμου, κλπ).

ΒONUS Ανταλλαγής από την Citroёn μέχρι τις 31 Ιουλίου

Η μάρκα πιστή στην φροντίδα των καταναλωτών της, προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια σε όλη την γκάμα των επιβατικών της μοντέλων. Το μπόνους ανταλλαγής της Citroen, ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα μέχρι τις 31 Ιουλίου 2024. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το επίσημο δίκτυο της εταιρείας πανελλαδικά.

Πηγή: Δελτίο τύπου

abb_img