15 χρόνια Alfisti.gr

Το ετήσιο track-day του Alfisti.gr έγινε και γιόρτασε τα 15 χρόνια του club στην πίστα των Σερρών με τον καλύτερο τρόπο.

Ακούστε το άρθρο

Το ετήσιο track-day του Alfisti.gr γιόρτασε τα 15 χρόνια του στην πίστα των Σερρών με τον καλύτερο τρόπο.

Τα μέλη του Alfisti.gr τίμησαν για 15η χρονιά το ετήσιο track-day. Που πλέον αποτελεί παράδοση όσο και έμπρακτη απόδειξη της αγάπης τους για την μάρκα. Σχεδόν 50 οδηγοί απόλαυσαν την οδήγηση της Alfa Romeo τους στο συναρπαστικό αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών. Σε ένα τριήμερο track-day (29-31/3) που έγινε υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και άψογη οργάνωση κορυφαίων προδιαγραφών.

15 χρόνια Alfisti.gr

Το Alfisti.gr στην πίστα των Σερρών

Εκτός από τους συμμετέχοντες στο track-day το «παρών» στην πίστα έδωσαν επίσης πολλοί επισκέπτες. Που θαύμασαν από κοντά τα μοντέλα της Alfa Romeo. Ενώ ισχυρή παρουσία δήλωσε με την πλήρη γκάμα των μοντέλων της θρυλικής μάρκας και η εισαγωγική εταιρεία. Σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπό της στις Σέρρες “Ioannidis Bros SA”, η Alfa Romeo έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους να ζήσουν την εμπειρία οδήγησης μιας Tonale, Giulia και Stelvio.

Με την απολαυστική μελωδία του θρυλικού “Busso” V6 να πλημμυρίζει κάθε τόσο την ατμόσφαιρα, μοντέλα σχεδόν από κάθε εποχή της Alfa Romeo θύμισαν σε όλους τον μοναδικό τρόπο που η μιλανέζικη μάρκα ξέρει να συνδυάζει το μοναδικό στιλ με το αξεπέραστο οδηγικό ταμπεραμέντο. Ένα πλήθος από 156 GTA, GTV, GT, Spider, Giulia και Stelvio κέρδισαν τόσο τα βλέμματα όσο και τις εντυπώσεις. Με το ρυθμό τους μέσα στην πίστα. Και ο τίτλος της πιο ξεχωριστής παρουσίας πήγε μάλλον στην Giulia Nuova Super 1300.

Alfa Romeo Milano: Τελευταίες πινελιές πριν την παρουσίαση της στις 10 Απριλίου

Το μεσημέρι της Κυριακής βρήκε τους συμμετέχοντες να ανανεώνουν το ραντεβού για το 2025 γεμάτοι χαμόγελα. Με την Alfa Romeo να περιμένει στο μεσοδιάστημα το πρώτο της B-SUV. Με την ονομασία Milano, που θα δούμε για πρώτη φορά στις 10 Απριλίου. Και που δίνει μια μεγάλη υπόσχεση. Ότι έρχεται για να αλλάξει μια για πάντα τα δεδομένα της κατηγορίας.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

abb_img