Tesla: $1.000 έκπτωση σε στρατιωτικούς

Η Tesla του Elon Musk προσφέρει $1.000 (€930) έκπτωση, στα μέλη των εγχώριων ενόπλων δυνάμεων, για να αποκτήσουν το δικό τους Tesla.

Ακούστε το άρθρο

Η Tesla προσφέρει $1.000 (€930) έκπτωση, στα μέλη των εγχώριων ενόπλων δυνάμεων, για να αποκτήσουν το επόμενό τους ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφορά, δεν περιλαμβάνει μόνο τους εν ενεργεία στρατιωτικούς, αλλά και τους απόστρατους, καθώς και τους ή τις συζύγους τους. Επίσης, δεν περιορίζεται σε ένα αυτοκίνητο, αλλά αφορά όσα τεμάχια επιθυμεί να αγοράσει όποιος δικαιούται την προσφορά.

Tesla: $1.000 έκπτωση σε στρατιωτικούς

Η έκπτωση περιλαμβάνει τα πλέον δημοφιλή Model S, Model 3, Model X και Model Y, όχι όμως και το Cybertruck ή μεταχειρισμένα οχήματα. Η Tesla διαθέτει επίσης πρόγραμμα απασχόλησης βετεράνων και έχει μια ειδική σελίδα για να προσελκύει στρατιωτικά μέλη.

Tesla: $1.000 έκπτωση σε στρατιωτικούς

«Καλωσορίζουμε τους νέους υπαλλήλους μας που είναι βετεράνοι του αμερικανικού στρατού, για να μας βοηθήσουν να κατασκευάσουμε τις μπαταρίες και τα ηλεκτρικά οχήματα που είναι απαραίτητα για να επιταχύνουμε τη μετάβαση σε ένα βιώσιμο μέλλον.

Tesla: $1.000 έκπτωση σε στρατιωτικούς

Με τις μοναδικές δεξιότητες που έχει αναπτύξει ο καθένας κατά τη διάρκεια της θητείας του, οι βετεράνοι διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην επίτευξη των τολμηρών στόχων παραγωγής μας», αναφέρει η εταιρεία στην αντίστοιχη σελίδα της.

abb_img