Honda Jazz Sport Advance: Δυναμικό και σπόρ – Δείτε την τιμή

Το Honda Jazz Advance Sport, ξεχωρίζει για τoν ανανεωμένο σπορ σχεδιασμό του, καθώς και το αναβαθμισμένο εσωτερικό, με πολύ ποιοτικά υλικά.

Ακούστε το άρθρο

Για να καλύψει τις ανάγκες όλων των φίλων της, η Honda, έχει λανσάρει τέσσερις εκδόσεις για το Jazz. Ανάμεσα σε αυτές τις εκδόσεις συναντάμε την Advance Sport, μια έκδοση επικεντρωμένη στα σπορτίβικα χαρακτηριστικά, με πολλές σχεδιαστικές λεπτομέρειες που την κάνουν περισσότερο επιθυμητή. Το Jazz Advance Sport ξεχωρίζει για την ανανεωμένο, σπορ σχεδιασμό του καθώς και το αναβαθμισμένο εσωτερικό με πολύ ποιοτικά υλικά.

Honda Jazz Sport Advance: Δυναμικό και σπόρ - Δείτε την τιμή

Για την ιστορία του μοντέλου να σημειώσουμε, ότι το Honda Jazz είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα supermini. Διαθέτει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ο σύγχρονος οδηγός και παράλληλα του προσφέρει ασφάλεια και υψηλή τεχνολογία, που δεν θα βρεί στον ίδιο βαθμό, σε κάποιο άλλο μοντέλο της κατηγορίας.

Honda Jazz Sport Advance: Δυναμικό και σπόρ - Δείτε την τιμή

Ανάμεσα στα «καλούδια» που το κάνουν διαφορετικό, είναι το τιμόνι με τις τρεις ακτίνες και τις κίτρινες ραφές, τα χειριστήρια για τις αλλαγές ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι, που ελέγχουν το επίπεδο εμπλοκής του συστήματος ανάκτησης ενέργειας και το συνθετικό δέρμα σε πολλά σημεία. Τα πεντάλ γκαζιού και φρένου, έχουν μεταλλικό φινίρισμα και πολλές επιφάνειες είναι καλυμμένες με δέρμα σουέτ.

Honda Jazz Sport Advance: Δυναμικό και σπόρ - Δείτε την τιμή

Η Honda, έχει προσθέσει το πρόγραμμα οδήγησης Sport στην αναβαθμισμένη έκδοση του Jazz, που ενισχύει την αίσθηση της σπορ οδήγησης στον οδηγό. Το πεντάλ του γκαζιού έχει πιο άμεση απόκριση, ενώ ο ήχος από τον κινητήρα δυναμώνει μέσω των ηχείων. Θυμίζουμε ότι το υβριδικό μηχανικό σύνολο e:HEV του Honda Jazz αποδίδει 122 ίππους και 253 Nm ροπής και επιταχύνει για τα 0-100 χλμ./ώρ, σε 9,6 δευτερόλεπτα.

Η έκδοση Advance Sport είναι διαθέσιμη με πλήρη εξοπλισμό στην τιμή των 31.200 ευρώ.

abb_img