Dodge: Αποκάλυψε το ηλεκτρικό Charger Daytona με 670 ίππους

Το μοντέλο Dodge Charger Daytona EV Scat Pack, μπορεί να επιταχύνει από τα 0 έως τα 100 χλμ./ώρα, σε 3,3 δευτερόλεπτα.

Ακούστε το άρθρο

Η Dodge ανακοίνωσε επίσημα τις τιμές για το Charger Daytona EV του 2024. Αυτές θα ξεκινούν από 59.595 $. Εν τω μεταξύ, αν ψάχνετε για το μοντέλο Scat Pack υψηλότερης απόδοσης, θα κοστίσει επιπλέον 13.500 $.

Το πρώτο EV της Dodge, το 2024 Charger Daytona EV, θα κυκλοφορήσει με δύο επιλογές υψηλών επιδόσεων. Το Charger Daytona R/T, με τυπική αναβάθμιση Direct Connection Stage 1, θα ξεκινά από 59.995 $.

Με την αναβάθμιση Stage 1, το ηλεκτρικό Charge, αποδίδει 496 ίππους και 548 Nm ροπής. Η Dodge ισχυρίζεται ότι το βασικό μοντέλο, μπορεί να επιταχύνει από τα 0 έως τα 100 χλμ./ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα. Περιλαμβάνει επίσης σπορ ανάρτηση για βελτιωμένη αίσθηση στο δρόμο.

Dodge: Αποκάλυψε το ηλεκτρικό Charger Daytona με 670 ίππους

Ξεκινώντας από 73.190 $, το Charger Daytona EV Scat Pack είναι εξοπλισμένο με την αναβάθμιση Direct Connection Stage 2. Η εταιρεία είπε ότι οι αναβαθμίσεις προέρχονται απευθείας από το εργοστάσιο, αποδίδοντας έως και 670 ίππους και 850 Nm ροπής.

Η Dodge ισχυρίζεται ότι το μοντέλο Scat Pack διατηρεί τον θρόνο του ως το «γρηγορότερο και ισχυρότερο «μυϊκό» αυτοκίνητο στον κόσμο». Με επιδόσεις τύπου SRT, το μοντέλο Dodge Charger Daytona EV Scat Pack, μπορεί να επιταχύνει από τα 0 έως τα 100 χλμ./ώρα, σε 3,3 δευτερόλεπτα.

Η κορυφαία επένδυση Scat Pack, περιλαμβάνει προσαρμοσμένες λειτουργίες οδήγησης όπως Track, Drag και Custom. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε διαφορετικές επιλογές αγώνα, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου εκκίνησης και της λειτουργίας «ντόνατ». Το νέο EV, διαθέτει επίσης τη νέα λειτουργία εξάτμισης Fratzonic Chambered Exhaust, η οποία μιμείται τους θορύβους και την αίσθηση ενός κινητήρα V8.

Dodge: Αποκάλυψε το ηλεκτρικό Charger Daytona με 670 ίππους

Τα ηλεκτρικά μοντέλα Charger Daytona 2024 δείχνουν, οδηγούν και αισθάνονται σαν Dodge, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της μάρκας Matt McAlear. Η Dodge θα αρχίσει να κατασκευάζει τα πρώτα της EV στο Windsor Assembly Plan αυτό το καλοκαίρι.

Τα μοντέλα 2024 Dodge Charger Daytona EV αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αντιπροσωπείες μέχρι το τέλος του 2024. Το πρώτο εξάμηνο του 2025, η Dodge θα αρχίσει να κατασκευάζει τετράθυρα μοντέλα.

 

abb_img