Έτοιμο το MINI Cooper JCW E των 258 PS

το κορυφαίο ΜΙΝΙ John Cooper Works το οποίο αποδίδει 262 ίππους, θα μπορεί να έχει τελική ταχύτητα έως και 200 χλμ./ώρα

Ακούστε το άρθρο

Λόγω της υποχρεωτικής πιστοποίησης που περνούν τα νέα μοντέλα πριν κυκλοφορήσουνστην Κίνα από το υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής, δίνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο η ευκαιρία, να πάρει μια πρώτη γεύση γιά κάθε νέο μοντέλο που πρόκειται να βγει στην αγορά, έτσι σειρά λοιπόν είχε το νέο ηλεκτρικό MINI Cooper JCW E.

Πρόκειται για την «ναυαρχίδα» στην ηλεκτρική γκάμα του νέου MINI Cooper, με τον λογότυπο John Cooper Works να διαθέτει «προίκα» από 262 ηλεκτρικούς PS. Ξεχωρίζει οπτικά από την πλήρως κλειστή μάσκα, που διαθέτει το σήμα JCW με την καρό σημαία. Στα άκρα του προφυλακτήρα, ξεχωρίζουμε τους αεραγωγούς αέρα, που έχουν κόκκινη απόληξη στην εξωτερική μεριά και στέλνουν φρέσκο αέρα στα φρένα.

Έτοιμο το MINI Cooper JCW E των 262 ίππων

Εντύπωση κάνουν τα τονισμένα πλαϊνά μαρσπιέ και οι αεροδυναμικά κατασκευασμένες ζάντες των 18 ιντσών, για χαμηλότερη κατανάλωσης ενέργειας. Η σημαία με το καρό μοτίβο στην πόρτα του χώρου αποσκευών, δεν αφήνει αμφιβολίες στο δρόμο, ότι είναι το ταχύτερο ηλεκτρικό MINI Cooper κάτι που τονίζουν επίσης, οι μαύρες κολόνες, τα μαύρα καπάκια στους καθρέπτες και τα φιμέ τζάμια.

Σίγουρα το κορυφαίο ΜΙΝΙ John Cooper Works το οποίο αποδίδει 258 PS, (μιας και ο ηλεκτρονικός κόφτης θα έχει ανέβει), μπορεί να έχει τελική ταχύτητα έως και 200 χλμ./ώρα, με τα 0-100 να έρχονται κάτω από τα 7 δευτερόλεπτα παρόλα τα 1670 κιλά του, ενώ η αυτονομία του, αναμένεται κοντά στα 400 χλμ WLTP . Για να το θέσουμε σε μια προοπτική, το Cooper E έχει 184 PS, ενώ το Cooper SE αποδίδει 218 PS. Μένει να δούμε την χωρητικότητα της μπαταρίας του, η οποία θα πρέπει να βρίσκεται κοντά στο εύρος των 50 kWh.

 

abb_img