Mercedes-Benz VISION EQXX : Δείτε την παρουσίαση του συναρπαστικού

Η Mercedes-Benz αποκαλύπτει το πρωτότυπο VISION EQXX με ηλιακή οροφή και με αυτονομία πάνω από 995 χιλιόμετρα.

Ακούστε το άρθρο

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Mercedes-Benz παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο για ένα νέο μοντέλο που επιδεικνύει τις μελλοντικές δυνατότητες. Τόσο στη γκάμα όσο και στην απόδοση των EV. Η Mercedes-Benz VISION EQXX διαθέτει εξαιρετικά αποδοτικό ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης και είναι διακοσμημένο με βιώσιμα υλικά.

Το EQXX έχει συγκλονιστικές αρχικές προδιαγραφές προσφέροντας μια φιλόδοξη εικόνα για τα μελλοντικά EV της γερμανικής μάρκας.

H Mercedes-Benz VISION EQXX είναι μέρος της εξηλεκτρισμένης στρατηγικής

Η Mercedes-Benz είναι μια γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία που δεν θέλει συστάσεις. Ως ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στα πολυτελή αυτοκίνητα, η μάρκα είχε την προνοητικότητα να προσαρμόσει τη στρατηγική παραγωγής της προς την ηλεκτροκίνηση, δεσμευόμενη να γίνει «εξ ολοκλήρου ηλεκτρική» μέχρι το 2030.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η Mercedes-Benz έχει εφαρμόσει πολλά νέα προγράμματα που αποτελούνται από Ε&Α και δεδομένα πραγματικής παραγωγής για την περαιτέρω υιοθέτηση των EV σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μόλις έχουμε αρχίσει να βλέπουμε την αρχή αυτής της εξηλεκτρισμένης στρατηγικής με τη νέα σειρά οχημάτων EQ της Mercedes, ιδιαίτερα με το πρόσφατο σεντάν EQS.

Μόνο στις ΗΠΑ, το 2022 θα καταφθάσει ένα EQB SUV καθώς και ένα δεύτερο EV sedan που ονομάζεται EQE. Αρκετά ακόμη μοντέλα EV αναμένεται να ενταχθούν σε άλλες παγκόσμιες αγορές καθώς και άλλα μοντέλα EQ μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Mercedes AMG EQS βγήκε από το εργοστάσιο

Ένα μοντέλο EQ που ήταν σε εξέλιξη εδώ και ενάμιση χρόνο είναι η Mercedez-Benz VISION EQXX EV. Ένα εξαιρετικά αποδοτικό πρωτότυπο που είδαμε για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο.

H εν λόγω αυτονομία, είναι ένα εντυπωσιακό στοιχείο, ανάμεσα σε άλλα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Όπως είναι και η ηλιακή του οροφή.

Αν και αποτελεί απλά ένα πρωτότυπο όχημα που δεν θα βγει άμεσα σε παραγωγή αντιπροσωπεύει την τεχνολογία που θα δούμε στη μελλοντική σειρά παραγωγής από τη Mercedes-Benz.

abb_img