Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα τα είδαν όλα με το CUPRA UrbanRebel!

Με το CUPRA UrbanRebel πήγαν βόλτα παίκτες της Μπαρτσελόνα από την ανδρική και την γυναικεία ομάδα, σε μία αξέχαστη εμπειρία.

Ακούστε το άρθρο

Μια απίστευτη εμπειρία βίωσαν ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, με το αμιγώς ηλεκτρικό CUPRA UrbanRebel στην πίστα του Montmeló. Το πανίσχυρο ηλεκτρικό προσέφερε στους παίκτες της ομάδας συναισθήματα, όμοια με εκείνα που βιώνουν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και αυτό είναι φυσικό, καθώς το μοντέλο της ισπανικής φίρμας κυριολεκτικά κόβει την ανάσα, με μέγιστη ισχύ τους 435 ίππους.

Το Cupra Born πλέον με εύκολη και άνετη φόρτιση!

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που είχαν την ευκαιρία να δουν από μέσα το UrbanRebel ήταν οι Alexia Putellas και Ana-Maria Crnogorcevic από την γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα και οι Marc ter Stegen και Ansu Fati από την ανδρική.

Εκστασιασμένοι οι αθλητές

Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο Jordi Gene, αναλαμβάνοντας να προσφέρει στους αθλητές έναν γύρο γεμάτο ενθουσιασμό, φουλ αδρεναλίνη. Η Alexia Putellas δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σούπερ συναρπαστικό. Εμπιστεύτηκα πλήρως τον Jordi, αλλά ακόμα κι έτσι στις στροφές νιώθεις μια αίσθηση στο στομάχι και κάποια νεύρα… κάτι απίστευτο».

Ακολούθως για τον Marc ter Stegen ήταν μια μοναδική εμπειρία: «Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο χειρισμός του τροχού με τέρμα το γκάζι ήταν πραγματικά ενδιαφέρον».

H Cupra «teasάρει» ένα νέο SUV

Η αδρεναλίνη στο κόκκινο με το CUPRA UrbanRebel

To CUPRA UrbanRebel διαθέτει εκπληκτική επιτάχυνση, καθώς για το 0-100 χλμ./ώρα του αρκούν 3,2 δευτερόλεπτα. Μάλιστα, ο Ansu Fati φάνηκε ότι είναι λάτρης της ταχύτητας, αφού ο ένας γύρος δεν του ήταν αρκετός και ήθελε και συνέχεια φωνάζοντας: «Άλλος ένας γύρος, άλλος ένας γύρος».

Για να δηλώσει στο τέλος του δεύτερου γύρου: «Δεν πίστευα ότι θα μου άρεσε, αλλά η αλήθεια είναι ότι το απόλαυσα πραγματικά, αρκετά για να το κάνω άλλες 10 φορές».

Από την άλλη, η Crnogorcevic παρομοίασε τη βόλτα με την διαδικασία των πέναλτι με την Putellas να συμφωνεί: «Σε έναν αγώνα, στη διαδικασία των πέναλτι, είναι σχεδόν το ίδιο συναίσθημα όταν ετοιμάζεσαι για πέναλτι και είσαι μόνος μπροστά στο τέρμα. Μου αρέσει αυτό το συναίσθημα».

abb_img