Το Cupra Born φορτίζεται πλέον εύκολα και άνετα!

Οι οδηγοί του CUPRA Born μπορούν να είναι πλέον πιο ήσυχοι, καθώς οι δημόσιοι φορτιστές στην Ευρώπη αυξήθηκαν σημαντικά.

Ακούστε το άρθρο

Μέσω του Cupra Born η ισπανική φίρμα συνεχίζει να ανοίγει νέους δρόμους, εξηλεκτρίζοντας τη γκάμα της. Καθώς επίσης, επαναπροσδιορίζει τον τρόπο φόρτισης, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της.

Διευκόλυνση μέσω του Plug & Charge

Την φόρτιση διευκολύνει πλέον πολύ περισσότερο το σύστημα Plug & Charge. Το νέο σύστημα παρέχει ένα πιο άνετο και απρόσκοπτο τρόπο φόρτισης του Cupra Born.

H Cupra «teasάρει» ένα νέο SUV

Το οποίο υποστηρίζουν οι εταιρείες του Δικτύου της IONITY και της Aral/BP, ενώ και άλλες εταιρείες είναι πρόθυμες να λάβουν μέρος στην πλατφόρμα.

Το Cupra Born φορτίζεται πλέον εύκολα και άνετα!

Η φόρτιση του Cupra Born γίνεται πολύ εύκολη

Η αναγνώριση του αυτοκινήτου στο σταθμό φόρτισης είναι εύκολη, χρησιμοποιώντας ένα κρυπτογραφημένο πρότυπο. Ξεκινώντας αυτόματα τη διαδικασία φόρτισης.

SEAT: Οι 7 τρόποι για να εξοικονομήσετε καύσιμα

Από την άλλη, ο χρήστης δεν είναι απαραίτητο πλέον να έχει να έχει μαζί του το κινητό τηλέφωνο ή την κάρτα RFID για να φορτίσει. Η συγκεκριμένη λειτουργία θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα του τρέχοντος έτους.

«Η Cupra κάνει τη φόρτιση του Cupra Born τόσο απλή και φυσική όπως η ίδια η οδήγηση του ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου», τόνισε ο Carlos Galindo, Global Head of Product Marketing της Cupra.

Το SEAT MÓ 125 δοκιμάζεται σε άμμο και χιόνι!

«Το Plug & Charge, για παράδειγμα, είναι μια απρόσκοπτη προσέγγιση στη φόρτιση και είναι πιο εναρμονισμένη με τον σημερινό κόσμο».

Το Cupra Born φορτίζεται πλέον εύκολα και άνετα!

Πληθαίνουν τα δημόσια σημεία φόρτισης

Επιπλέον, ο Όμιλος Volkswagen επεκτείνει συνεχώς το ευρωπαϊκό του δίκτυο φόρτισης. Δηλαδή, οι οδηγοί Cupra Born μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν περισσότερα από 310.000 δημόσια σημεία φόρτισης.

Volkswagen και SEAT επενδύουν στην Ισπανία 7 δισ. ευρώ!

Τέλος, για ακόμη πιο γρήγορη φόρτιση, το Δίκτυο περιλαμβάνει επίσης 10.000 ταχυφορτιστές, ταχύτητα φόρτισης άνω των 100 kW. Οι οποίοι βρίσκονται σε περισσότερες από 3.000 τοποθεσίες.

abb_img