Το Cupra Born φορτίζεται πλέον εύκολα και άνετα!

Οι οδηγοί του CUPRA Born μπορούν να είναι πλέον πιο ήσυχοι, καθώς οι δημόσιοι φορτιστές στην Ευρώπη αυξήθηκαν σημαντικά.

Μέσω του Cupra Born η ισπανική φίρμα συνεχίζει να ανοίγει νέους δρόμους, εξηλεκτρίζοντας τη γκάμα της. Καθώς επίσης, επαναπροσδιορίζει τον τρόπο φόρτισης, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της.

Διευκόλυνση μέσω του Plug & Charge

Την φόρτιση διευκολύνει πλέον πολύ περισσότερο το σύστημα Plug & Charge. Το νέο σύστημα παρέχει ένα πιο άνετο και απρόσκοπτο τρόπο φόρτισης του Cupra Born.

H Cupra «teasάρει» ένα νέο SUV

Το οποίο υποστηρίζουν οι εταιρείες του Δικτύου της IONITY και της Aral/BP, ενώ και άλλες εταιρείες είναι πρόθυμες να λάβουν μέρος στην πλατφόρμα.

Το Cupra Born φορτίζεται πλέον εύκολα και άνετα!

Η φόρτιση του Cupra Born γίνεται πολύ εύκολη

Η αναγνώριση του αυτοκινήτου στο σταθμό φόρτισης είναι εύκολη, χρησιμοποιώντας ένα κρυπτογραφημένο πρότυπο. Ξεκινώντας αυτόματα τη διαδικασία φόρτισης.

SEAT: Οι 7 τρόποι για να εξοικονομήσετε καύσιμα

Από την άλλη, ο χρήστης δεν είναι απαραίτητο πλέον να έχει να έχει μαζί του το κινητό τηλέφωνο ή την κάρτα RFID για να φορτίσει. Η συγκεκριμένη λειτουργία θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα του τρέχοντος έτους.

«Η Cupra κάνει τη φόρτιση του Cupra Born τόσο απλή και φυσική όπως η ίδια η οδήγηση του ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου», τόνισε ο Carlos Galindo, Global Head of Product Marketing της Cupra.

Το SEAT MÓ 125 δοκιμάζεται σε άμμο και χιόνι!

«Το Plug & Charge, για παράδειγμα, είναι μια απρόσκοπτη προσέγγιση στη φόρτιση και είναι πιο εναρμονισμένη με τον σημερινό κόσμο».

Το Cupra Born φορτίζεται πλέον εύκολα και άνετα!

Πληθαίνουν τα δημόσια σημεία φόρτισης

Επιπλέον, ο Όμιλος Volkswagen επεκτείνει συνεχώς το ευρωπαϊκό του δίκτυο φόρτισης. Δηλαδή, οι οδηγοί Cupra Born μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν περισσότερα από 310.000 δημόσια σημεία φόρτισης.

Volkswagen και SEAT επενδύουν στην Ισπανία 7 δισ. ευρώ!

Τέλος, για ακόμη πιο γρήγορη φόρτιση, το Δίκτυο περιλαμβάνει επίσης 10.000 ταχυφορτιστές, ταχύτητα φόρτισης άνω των 100 kW. Οι οποίοι βρίσκονται σε περισσότερες από 3.000 τοποθεσίες.

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!