Η Segway Powersports παρουσιάζει το Snarler AT6 L!

Η Segway Powersports διαθέτει το Snarler AT6 L στην Ελλάδα, μέσω του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, αποκλειστικού εισαγωγέα και διανομέα.

Ακούστε το άρθρο

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ανακοίνωσε ότι θα είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των Segway Powersports στην Ελλάδα. Μάλιστα, το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που λανσάρουν στην αγορά, είναι το All-Terrain Vehicle (ATV) Snarler AT6 L. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις, την Classic και την Special.

Περιπετειώδες το Snarler AT6 L

Το ετοιμοπαράδοτο Snarler AT6 L διαθέτει μια αισθητική ελεγχόμενης έντασης. Μάλιστα, στη δημιουργία της εν λόγω αισθητικής συμβάλλουν οι επιβλητικές γραμμές του οχήματος, σε συνδυασμό με τη χρωματική αντίθεση σε σχέση με το πλαίσιο.

Επιπλέον, το όχημα της Segway Powersports διαθέτει αεροδυναμικό πλαίσιο και αναρτήσεις υψηλών προδιαγραφών για να έχει τη δυνατότητα κίνησης σε οποιοδήποτε έδαφος. Αποπνέει έναν αέρα τολμηρό, διαφορετικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση. Επίσης, η Classic έκδοση κοστίζει 8.940 ευρώ, ενώ η Special 9.400 ευρώ.

Honda Striemo: Ένα τρίτροχο ηλεκτρικό πατίνι

Λίγα λόγια για την Segway Powersports

Η Segway Powersports αποτελεί μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας και στοχεύει στην παροχή λύσεων κινητικότητας παντός εδάφους (All-Terrain Mobility). Την εταιρεία δεν την αφορά μόνο η πώληση των προϊόντων Powersports, αλλά και η έρευνα, η ανάπτυξη, η παραγωγή και οι υπηρεσίες μετά την πώληση.

Παράλληλα, τα τελευταία 20 χρόνια στο πλαίσιο της ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων, έχει κατακτήσει περισσότερα από 1.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Τέλος, η Segway Powersports σχεδιάζει και παράγει τα εξής προϊόντα:

  • Προϊόντα Powersports παντός εδάφους (All-terrain)
  • Utility Side by Sides (Οχήματα Υπαίθριων Δραστηριοτήτων)
  • Sports Side by Sides (Σπορ Οχήματα Αναψυχής)
  • Οχήματα για χρήση στο δρόμο
abb_img