Η νέα εποχή της Peugeot Motocycles στην Ελλάδα

H παρουσίαση της Peugeot Motocycles έλαβε χώρα στο «The Ellinikon Experience Centre», με το CarsElectric.gr να δίνει φυσικά το παρών.

Ακούστε το άρθρο

Συνεργάτες και δημοσιογράφοι, λάτρεις των 2 και των 4 τροχών, έδωσαν το παρών σε μία εντυπωσιακή γιορτή για την κινητικότητα. Mέσω της συνεργασίας με τον μακροβιότερο κατασκευαστή μηχανοκίνητων δίτροχων στον κόσμο, την Peugeot Motocycles, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, εμπλουτίζει την αγορά με μία ακόμη μεγάλη εταιρεία. Μία νέα συνεργασία που θα προσφέρει στο κοινό όμορφα, κομψά, ποιοτικά, καινοτόμα και ασφαλή οχήματα.

Η συνεργασία λαμβάνει χώρα σε μία χρονιά ορόσημο για την Peugeot Motocycles, καθώς φέτος γιορτάζει τα 125 χρόνια από την ίδρυσή της. Παράλληλα, διαθέτει ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα, με μία πλήρη και αναβαθμισμένη γκάμα μοντέλων, η οποία σίγουρα θα κερδίσει το ελληνικό κοινό.

Προφανώς, η Peugeot Motocycles είναι μία μάρκα με όραμα και ισχυρή γαλλική κληρονομιά που δίνει έμφαση «στην απόλαυση της οδήγησης». Επιπλέον, με τα προϊόντα που προσφέρει έχει να επιδείξει μοναδική τεχνογνωσία, κουλτούρα, κομψότητα και επινοητικότητα, πάντα στην υπηρεσία του ανθρώπου.

Η Segway Powersports παρουσιάζει το Snarler AT6 L!

Τα προϊόντα της Peugeot Motocycles και η αποκάλυψη της νέας υπηρεσίας

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι συνεργάτες της Peugeot Motocycles, κ. Nicola Lepetit, Director of International Sales Division και κ. Alessandro Polati, Global Head of Product Planning and Market Intelligence. Μάλιστα, παρουσίασαν το νέο Brand Identity της μάρκας, καθώς και τα πολυσυζητημένα μοντέλα XP400.

Ωστόσο, το ηλεκτρικό scooter πόλης e-Streetzone έκλεψε την παράσταση, με τελική ταχύτητα τα 45 χλμ./ώρα και αυτονομία από 61 έως 112 χιλιόμετρα. Παράλληλα, το XP400 αποτελεί ένα περιπετειώδες υβρίδιο που «παντρεύει» το maxi scooter με μία μοτοσυκλέτα. Επιπλέον, την εμφάνισή του έκανε και το νέο Tweet, το κομψό και λειτουργικό scooter, ιδανικό για τις μετακινήσεις στην πόλη. Το εν λόγω μοντέλο είναι διαθέσιμο σε 125 και 200 κυβικά εκατοστά.

Ένα Honda e για μία τυχερή!

Ο κ. Δημήτρης Κανατάς, Business Unit Director του Automotive Consumer Solutions, έκανε αναφορά στη στρατηγική τοποθέτησης της Peugeot Motocycles στην ελληνική αγορά και τη διεύρυνση του δικτύου συνεργατών. Παράλληλα, αποκάλυψε και την επόμενη επιχειρηματική κίνηση του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη. Πιο συγκεκριμένα, αυτή θα φέρει την ονομασία «Saracakis Leasing», πρωτοπορώντας ξανά με τη διάθεση δίκυκλων μέσω της μακροχρόνιας μίσθωσης.

EuroNCAP: 5 αστέρια για το νέο Honda Civic e:HEV

Την παρουσίαση της γκάμας μοντέλων της μάρκας ανέλαβε ο Ντίνος Τσόντζος, Product Manager της Peugeot Motocycles. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Μαρία Ξυτάκη, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας, αναφέρθηκε αρχικά στη βαριά κληρονομιά της Peugeot Motocycles. Επιπλέον, τόνισε τους ορίζοντες που ανοίγει μία τέτοια συνεργασία για τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εταιρική κουλτούρα, την πελατοκεντρική προσέγγιση, το DNA και το corporate purpose του οργανισμού, απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία. H εκδήλωση έκλεισε με cocktail και δυνατή μουσική με θέα το ηλιοβασίλεμα του αττικού ουρανού!

abb_img