Polestar 6 LA Concept: Ξεπούλησε σε μία εβδομάδα!

Το Polestar 6 LA Concept, η περιορισμένη ειδική έκδοση του ηλεκτροκίνητου Polestar 6, έγινε sold out σε μόλις μία εβδομάδα.

Ακούστε το άρθρο

Το Polestar 6 LA Concept «στρώνει» το έδαφος για τον ερχομό του ηλεκτροκίνητου roadster Polestar 6 και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, αφού έγινε sold out από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Η σουηδική μάρκα διέθεσε προς πώληση στην αγορά την περιορισμένη έκδοση LA Concept σε μόλις 500 αντίτυπα, τα οποία «έγιναν καπνός» μέσα σε 7 μέρες από την κυκλοφορία τους.

Πρόσφατα, η μάρκα ανακοίνωσε ότι το εντυπωσιακό concept O2 ή αλλιώς Polestar 6, πήρε το πράσινο φως για να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2026 και είπαν να το γιορτάσουν με την έκδοση LA Concept.

Το Polestar O2 οδεύει προς την παραγωγή του

Η περιορισμένη έκδοση των 200.000 δολαρίων έγινε sold out!

Η εν λόγω έκδοση διαθέτει τα ίδια βασικά εξωτερικά και εσωτερικά χαρακτηριστικά με το πρωτότυπο Ο2 που γνωρίζουμε έως τώρα. Δηλαδή:

  • Αμάξωμα γαλάζιου χρώματος
  • Ανοιχτόχρωμες δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό
  • Παρόμοιους τροχούς διαστάσεων 21 ιντσών

Οι 500 μελλοντικοί ιδιοκτήτες της περιορισμένης έκδοσης έχουν ήδη καταβάλλει προκαταβολή 25.000 δολαρίων για την απόκτησή της. Μάλιστα, το κόστος της θα αγγίζει τα 190.000 ευρώ.

Το Polestar 5 μας… «άνοιξε» την όρεξη στο Goodwood!

Το Polestar 6 είναι μία βελτιωμένη έκδοση του Polestar 5

Σε ότι αφορά την παραγωγή της απλής έκδοσης Polestar 6, θα ξεκινήσει στα τέλη του 2025. Το εν λόγω μοντέλο θα αξιοποιήσει μία τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας του Polestar 5, με μικρότερο μεταξόνιο. Ξεχωρίζει η αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή του, καθώς επίσης και η διάταξη 2+2 εσωτερικά.

Τέλος, θα διαθέτει δυο ηλεκτρικούς κινητήρες με απόδοση 885 ίππων και 900 Nm ροπής, επιτρέποντας επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα. Η τελική του ταχύτητα θα είναι επίσης ίδια με το Polestar 5, δηλαδή 250 χλμ./ώρα.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πληροφορίες για την μπαταρία του Polestar 6, υπάρχουν όμως φήμες για αυτονομία μεγαλύτερη των 480 χιλιομέτρων και δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης.

abb_img