Η Lancia λανσάρει 4 ηλεκτρικά ποδήλατα!

Η Lancia σε συνεργασία με την Platum, παρουσιάζει 4 νέα ηλεκτρικά ποδήλατα που απευθύνονται τόσο στο γυναικείο όσο και στο ανδρικό κοινό.

Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα παρουσιάζει η Lancia σε συνεργασία με την Platum. Μάλιστα, τα νέα ποδήλατα στοχεύουν τόσο στο ανδρικό, όσο και στο γυναικείο κοινό. Τις γυναίκες λοιπόν, αφορούν τα ποδήλατα Ypsilon Brio και Ypsilon Incanto. Από την άλλη πλευρά, η ιταλική φίρμα προσεγγίζει τους άνδρες λανσάροντας τα ποδήλατα Estro και Genio.

Lancia Delta: Η μεγάλη επιστροφή είναι ηλεκτρική!

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Lancia

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Lancia κυκλοφορούν ήδη στην Ιταλία. Μάλιστα, όλα τα μοντέλα διαθέτουν ένα σύγχρονο σύστημα φρένων, το οποίο φέρει ένα αισθητήρα που βελτιώνει την απόδοση του. Επιπλέον, τα e-bikes διαθέτουν μεγάλη αδιάβροχη LED οθόνη, από την οποία οι οδηγοί ελέγχουν τα φώτα, την εκκίνηση αλλά και την ηλεκτρική υποβοήθηση.

Ποδήλατο: Αυτές είναι οι 10 πιο φιλικές πόλεις!

Η Lancia λανσάρει ηλεκτρικά ποδήλατα!

Ας γνωρίσουμε τα Lancia Ypsilon Brio και Lancia Genio

Το Ypsilon Brio αποτελεί ένα ελαφρύ αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο με τροχούς 20 ιντσών. Διαθέτει ένα ηλεκτρικό κινητήρα 250W και η μέγιστη ταχύτητα του φτάνει τα 25 χλμ./ώρα. Επιπλέον, κυκλοφορεί με μια μπαταρία 36V, η οποία προσφέρει αυτονομία έως 60 χιλιόμετρα. Ακόμη, για να το αποκτήσει κάποιος, η τιμή του είναι στα 1.049 ευρώ.

Το Lancia Genio διαθέτει τροχούς 27,5 ιντσών και η εταιρεία συστήνει τη χρήση του εκτός πόλης ή στο χώμα. Διαθέτει ένα ηλεκτρικό κινητήρα 250W και μια μπαταρία 36V. Επιπλέον, η αυτονομία του αγγίζει τα 70 χιλιόμετρα και η τιμή του τα 1.499 ευρώ.

Νέος ΚΟΚ για τα ποδήλατα στη Βρετανία!

Lancia Ypsilon Incanto και Lancia Estro

Τόσο το Ypsilon Incanto, όσο και το Estro διαθέτουν έναν ηλεκτρικό κινητήρα 250W και μία μπαταρία 36V. Ακόμη, προσφέρουν επιπλέον άνεση λόγω της εμπρόσθιας ανάρτησης και των τροχών των 26 ιντσών. Τέλος, διαθέτουν ένα 7τάχυτο κιβώτιο της Shimano.

abb_img