One: Το νέο ηλεκτρικό σκούτερ από την Piaggio

Ακούστε το άρθρο

Ένα νέο, πλήρως ηλεκτρικό σκούτερ παρουσίασε η Piaggio την Παρασκευή 28 Μαΐου στο Motor Show του Πεκίνου.

Το «One» έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στην κινεζική πρωτεύουσα, αλλά η ιταλική εταιρεία έχει φροντίσει, ήδη, να μας δώσει μία μικρή γεύση της νέας της πρότασης, μέσω της online παρουσίασης που έχει κάνει.

Το κοινό που στοχεύει η φίρμα είναι η νεολαία που θέλει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που η Piaggio έδωσε ένα preview του μοντέλου στο tik tok!

Διαβάστε επίσης: LiveWire: Η νέα εταιρεία της Harley – Davidson για ηλεκτρικές μοτοσικλέτες

Μία μίξη χρωμάτων, φαντασίας, στυλ, άνεσης, ασφάλειας και τεχνολογίας έχουν συνθέσει ένα μοναδικό ηλεκτρικό σκούτερ, τονίζει η Piaggio, η οποία σημειώνει στην ιστοσελίδα που είναι αφιερωμένη στο «One», πως φορτίζει με την ευκολία που φορτίζουμε το κινητό μας!

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που παραδοσιακά έχουν κάνει γνωστή παγκοσμίως την ιταλική φίρμα, δηλαδή, ελαφριά και ευκολοδήγητα δίκυκλα, συνεχίζουν και στη φιλοσοφία της εταιρείας για την ηλεκτροκίνηση, όπου στην περίπτωση του «One», προστίθεται και η αυτονομία και η ευχάριστη διάθεση που σου δίνει η νέα ηλεκτροκίνητη πρόταση από το Μιλάνο.

Η άφιξη του Piaggio ONE δίνει το έναυσμα για μία νέα γενιά e-scooters που θα απαιτήσει και θα λάβει μερίδιο στην αγορά.

Το ηλεκτρικό σκούτερ της Piaggio θα διαθέτει LED φώτα, keyless εκκίνηση και άλλες τεχνολογικές και στιλιστικές λεπτομέρειες που θα «σαγηνεύσουν» το νεανικό κοινό που στοχεύει η φίρμα.

Στα χαρακτηριστικά που το συνοδεύουν ξεχωρίζουν και οι αποθηκευτικοί χώροι, με αυτόν που βρίσκεται κάτω από τη σέλα να είναι αρκετά μεγάλος.

Διαβάστε επίσης: Velocifero Beach MAD: Έρχεται ηλεκτρική μοτοσυκλέτα

abb_img