Cityzen και ΔΕΗ Blue συνεργάζονται για το δίκτυο φορτιστών

Cityzen και ΔΕΗ Blue σύναψαν νέα συνεργασία και πλέον οι φορτιστές της ΔΕΗ Blue εξυπηρετούν στα parking της Cityzen.

Ακούστε το άρθρο

Η νέα συνεργασία της Cityzen και ΔΕΗ Blue, θα διευκολύνει σημαντικά τις μετακινήσεις των οδηγών ηλεκτρικών οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας. Η Cityzen επιθυμεί να κάνει τη μετακίνηση ηλεκτρικών οχημάτων στην πόλη εύκολη, άνετη και ευχάριστη. Σε αυτό το πλαίσιο, τοποθέτησε φορτιστές ΔΕΗ Blue, στο σταθμό Cityzen Τυδέως. ​​​​​​​Η φόρτιση είναι εφικτή με την εφαρμογή ΔΕΗ Blue, ως σημείο φόρτισης τη Cityzen, στο Παγκράτι.

Νέα υπηρεσία κράτησης για φόρτιση από την ΔΕΗ Blue

Ανοιχτά όλη μέρα, κάθε μέρα!

Το Cityzen Parking στην οδό Τυδέως 15-17, λειτουργεί όλο το 24ώρο και τις 7 ημέρες της εβδομάδας. Έτσι, ο κάτοχος ενός ηλεκτρικού οχήματος φορτίζει όποτε τον εξυπηρετεί, ανεξάρτητα από την ώρα και την ημέρα. Το Parking διαθέτει επίσης ειδικούς κάδους ανακύκλωσης μικρών ηλεκτρικών συσκευών. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία προάγει και την ανακύκλωση, όσο ο οδηγός φορτίζει το όχημά του.

​​O Νίκος Καρακώστας, Commercial Consultant της Cityzen δήλωσε:

«Είναι χαρά μας η έναρξη της συνεργασίας μας με την ΔΕΗ Blue. Οι νέοι φορτιστές της ΔΕΗ Blue στο σταθμό μας στην οδό Τυδέως στο Παγκράτι, δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες μας που είναι κάτοχοι ηλεκτροκίνητων οχημάτων, να τα φορτίζουν εύκολα και απροβλημάτιστα. Με αυτό τον τρόπο, όλοι μας συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος. Μία από τις θεμελιώδεις αξίες της Cityzen. Ευελπιστούμε στην επέκταση της συνεργασίας, ώστε να ενισχυθεί η ηγετική θέση και των 2 εταιρειών στις αγορές που δραστηριοποιούνται».

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Έσοδα 300 δισ. δολάρια από την φόρτιση

Ο Κυριάκος Κοφινάς, Γενικός Διευθυντής Ηλεκτροκίνησης της ΔΕΗ Blue, ανέφερε σχετικά:

«Η ΔΕΗ Blue συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό και σταθερό βηματισμό να εμβαθύνει τις συνεργασίες της. Μάλιστα, έτσι επιταχύνει τη διείσδυση της ηλεκτροκίνησης στην ελληνική αγορά. Η μετακίνηση είναι σημαντικό να είναι εύκολη και άνετη όπως ακριβώς οραματίζεται η Cityzen. Παράλληλα, η ΔΕΗ Blue, διασφαλίζει ότι η μετακίνηση θα είναι πράσινη, καθαρή, βιώσιμη αλλά και οικονομικά προσιτή. Επιπρόσθετα δημιουργούμε μεγαλύτερη διαμοιραζόμενη αξία για το σύνολο της κοινωνίας και το περιβάλλον».

abb_img