Νέα υπηρεσία κράτησης για φόρτιση από την ΔΕΗ Blue

Μια νέα υπηρεσία κράτησης για φόρτιση του ηλεκτρικού σας οχήματος λανσάρει η ΔΕΗ Blue, έτσι ώστε η εύρεση ταχυφορτιστή να είναι πιο εύκολη από ποτέ.

Η ΔΕΗ Blue επενδύει συνεχώς με στόχο να επισπεύσει την κυριαρχία της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας. Πέρα από το μεγαλύτερο δίκτυο φορτιστών το οποίο διαθέτει με AC και DC φορτιστές, τώρα λανσάρει και μία νέα υπηρεσία μέσω της εφαρμογής της.

Πλέον σας επιτρέπει την κράτηση θέσης για τη φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου σας. Επίσης, να σημειωθεί ότι η εφαρμογή της ΔΕH Blue είναι διαθέσιμη τόσο σε Android, όσο και iOS λειτουργικά.

ΔΕΗ Blue: Ο πρώτος ταχυφορτιστής 300 kW στην Ελλάδα

Ακόμη πιο φιλική στο χρήστη η εφαρμογή της ΔΕΗ Blue

O κάτοχος ενός ηλεκτρικού οχήματος το μόνο που έχει να κάνει είναι να κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό του. Στη συνέχεια, η εφαρμογή χάρη στο φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη, τον καθοδηγεί για να κάνει την κράτηση στον ταχυφορτιστή DC και HPDC που τον εξυπηρετεί. Η δέσμευση μπορεί να γίνει έως και 30 λεπτά πριν την άφιξη στο σημείο.

ΔΕΗ blue και Σκλαβενίτης μαζί για τη βιώσιμη κινητικότητα!

Νέα υπηρεσία κράτησης για φόρτιση από την ΔΕΗ Blue

Μάλιστα, με την εφαρμογή της ΔΕΗ Blue μπορείτε να οργανώστε καλύτερα τις φορτίσεις και τις διαδρομές σας. Επιπλέον, σας απαλλάσσει από το άγχος εύρεσης διαθέσιμου ταχυφορτιστή, ώστε να απολαύσετε ξέγνοιαστα το ταξίδι σας.

Την υπηρεσία κράτησης μπορείτε να τη δοκιμάσετε δωρεάν έως τις 31 Μαρτίου. Από 1η Απριλίου ισχύει χρέωση 0,51 ευρώ / κράτηση 30 λεπτών. Βέβαια αν το ηλεκτρικό όχημα παραμένει στο χώρο φόρτισης, τότε υπάρχει εφαρμογή χρεώσεων Overstay.

ΔΕΗ: Το CarsElectric.gr στην έκθεση «This Current Between Us»

Και αν είναι άλλο όχημα στο σταθμό φόρτισης;

Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον της αυτοκίνησης και τα ηλεκτρικά συνεχώς πληθαίνουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι σταθμοί φόρτισης να έχουν μεγάλη… συμφόρηση. Υπάρχει λοιπόν η περίπτωση ένας χρήστης που έχει κάνει κράτηση σε σταθμό φόρτισης DC ή HPDC, να φτάσει στο σημείο και να είναι άλλο όχημα σταθμευμένο.

Σε αυτή την περίπτωση, ο κάτοχος πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με την ομάδα εξυπηρέτησης της ΔΕΗ Blue στο 8009001100. Οι υπεύθυνοι δίνουν μία σειρά οδηγιών, έτσι ώστε η επιστροφή των χρημάτων του κόστους κράτησης να είναι άμεση.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο νέο ταχυφορτιστής της ΔΕΗ Blue παρέχει μέγιστη ισχύ 300 kW, με αποτέλεσμα να μπορεί να φορτίσει ένα ηλεκτρικό όχημα μέσα σε 20 λεπτά.

abb_img
spot_img