Η Toyota Ελλάς στηρίζει τη Διαφορετικότητα

Η Toyota Ελλάς είναι σύμφωνη με τη «Χάρτα Διαφορετικότητας», στηρίζοντας τις ίσες ευκαιρίες για όλους, στο εργασιακό περιβάλλον.

Ακούστε το άρθρο

Η Toyota Ελλάς, παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της, για ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης στον εργασιακό τομέα. Μάλιστα, σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία προχώρησε στην υπογραφή της «Χάρτας Διαφορετικότητας». Ειδικότερα, η Χάρτα Διαφορετικότητας, αποτελεί μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις. Με έτος ίδρυσης το 2019 στην Ελλάδα, η χώρα μας είναι η 23η χώρα, η οποία υπογράφει την Χάρτα.

Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για ισότητα, ίσες ευκαιρίες και διαφορετικότητα, σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Μάλιστα, στη χώρα μας, η Χάρτα Διαφορετικότητας, υλοποιείται από το ΚΕΑΝ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο για τη Διαφορετικότητα και την Ενσωμάτωση-D & I.

Η Toyota ετοιμάζει «ηλεκτρική» επέλαση

Η Toyota Ελλάς επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη και την πρόοδο του ανθρώπινου δυναμικού της. Επιπλέον, προσφέρει στους εργαζόμενους της ένα αξιοκρατικό, ποιοτικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον. Μάλιστα, αναγνωρίζει ότι η διαφορετικότητα στον χώρο εργασίας αποφέρει σημαντικά οφέλη, σε πολλαπλά επίπεδα.

Όπως, η προσέλκυση και διατήρηση ταλαντούχων επαγγελματιών, η ενίσχυση της παραγωγικότητας, η ενθάρρυνση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας, αλλά και η αύξηση της αποτελεσματικότητας.

Ανανεωμένη και… υβριδικότερη η Toyota Corolla

Τι δήλωσε η Μαρία Καλογεροπούλου, Head of HR στην Toyota Ελλάς:

«Είμαστε υπερήφανοι που γίναμε μέλη της. Αποτελεί επισφράγισμα της δέσμευσής μας απέναντι στους εργαζομένους μας να προσφέρουμε ποιοτικές θέσεις εργασίας, μέσα σε ένα σταθερό και αξιοκρατικό περιβάλλον με αρχές όπως της ισοτιμίας και του σεβασμού στη διαφορετικότητα».

H Toyota επιμένει στο υδρογόνο!

Σχετικές δηλώσεις έκανε και ο κ. Σταύρος Μηλιώνης, Πρόεδρος του ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece:

«Η Toyota Ελλάς είναι στην πρώτη θέση της αγοράς αυτοκινήτου και της εκτίμησης του Έλληνα καταναλωτή. Τώρα, έγινε μέλος της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις. Η επιχείρηση εστιάζει ιδιαίτερα και πολυεπίπεδα στον σεβασμό στις αρχές και τις αξίες της Διαφορετικότητας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας δράσεις για την υγιή ένταξη όλων των εργαζομένων ανεξάρτητα από την όποια διαφορετικότητα τους».

abb_img