Αυτά τα κράνη μοτοσυκλέτας παίρνουν… Όσκαρ!

H Coldstar Art σχεδίασε φουτουριστικά κράνη μοτοσυκλέτας μέσω του προγράμματος Midjourney, έχοντας ως έμπνευση ταινίες με υπερήρωες.

Ακούστε το άρθρο

Πόσο τέλειο θα ήταν να βλέπαμε στους δρόμους οδηγούς μοτοσυκλετών να φορούν κράνος του Iron Man; Αυτό θα σκέφτηκε η Coldstar Art και το πήγε σε άλλο επίπεδο. Για την ακρίβεια, σχεδίασε φουτουριστικά κράνη μοτοσυκλέτας, χρησιμοποιώντας το γνωστό πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης Midjourney και το αποτέλεσμα θα το ζήλευε μέχρι και ο… Robocop.

H Coldstar Art διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, όπου μπορείτε να βρείτε κάθε λογής σχέδια… πειραγμένα μέσω τεχνητής νοημοσύνης. Πολλά από τα αυτά αντλούν έμπνευση από πασίγνωστες κινηματογραφικές ταινίες με υπερήρωες. Αυτά απεικονίζουν τους ίδιους τους υπερήρωες, τα οχήματά τους, ακόμη και τα ενδύματα τους.

Tesla Cyberbike: Το θαύμα της τεχνητής νοημοσύνης!

Αυτά τα κράνη μοτοσυκλέτας παίρνουν… Όσκαρ!

Κράνη μοτοσικλέτας με «άρωμα» από… Marvel

Η Coldstar Art τίμησε πολλές ταινίες με τα φουτουριστικά κράνη, κάνοντας εξαιρετική δουλειά. Πιο συγκεκριμένα, σχεδίασε δύο κράνη από την ταινία Tranformers. Το ένα είναι του Bumblebee και το άλλο του Megatron.

Προφανώς, το πρώτο κράνος «χρησιμοποιεί» από το σχέδιο κεφαλής του φιλικού κιτρινόμαυρου ρομπότ, αν και με μεγαλύτερο γείσο. Το δεύτερο έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός Decepticon, με μεταλλικό φινίρισμα.

Επιπλέον, ξεχωρίζουν τα κράνη από τη σειρά Punisher της Marvel, καθώς και την ταινία Deadpool. Το κράνος Punisher είναι λίγο τρομακτικό στην όψη, καθώς θυμίζει κρανίο. Το κράνος Deadpool ξεχωρίζει για την χαρακτηριστική μαύρηκόκκινη απόχρωση και τις μεγάλες εγκοπές στα μάτια.

BMW Allo Van: Ένας «παράδεισος» για τους gamers!

Ο μπλε Power Ranger συναντά τον… Predator

Από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός το χαρακτηριστικό κράνος του Iron Man, το οποίο αν υπήρχε στην πραγματικότητα πιθανόν να είχε και τις περισσότερες πωλήσεις. Ωστόσο, εδώ η Coldstar Art άφησε την φαντασία της να καλπάσει και σχεδίασε ένα κράνος Iron Man σε χρώμα χρυσόμωβ και ένα σε πράσινο.

Τέλος, άλλα δύο κράνη που εντυπωσιάζουν και μας φέρνουν πολλές αναμνήσεις είναι εμπνευσμένα από τους Power Rangers. Το ένα είναι χρώματος μπλε και το άλλο μωβ. Το τελευταίο κράνος της λίστας έχει αντλήσει έμπνευση από την ταινία Predator (Ο κυνηγός).

Υ.Γ. Τα κράνη ότι σχέδιο, ότι χρώμα και να έχουν, σώζουν ζωές. Για αυτό φοράτε κράνη! Ακόμη και ο Deadpool θα συμφωνούσε με αυτό.

abb_img