Αυτοκίνητο της Google τράκαρε εν ώρα… εργασίας!

Το αυτοκίνητο της υπηρεσίας Google Street View ενεπλάκη σε τροχαίο στη Ρουμανία, καθώς δεν... πρόσεξε σε μία διασταύρωση.

Η υπηρεσία Google Street View παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν όλους τους δρόμους, σε κάθε γωνιά του πλανήτη και μάλιστα από κάθε οπτική γωνία. Κάτι σαν… Μεγάλος Αδερφός.

Ωστόσο, ο οδηγός ενός οχήματος του Google Street View που βρέθηκε στη Ρουμανία, μάλλον δεν είδε και πολύ καλά. Πιο συγκεκριμένα, δεν είδε ποτέ ένα διερχόμενο όχημα σε μία διασταύρωση με αποτέλεσμα να προκληθεί σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των οχημάτων.

Google Maps: Κάτι αλλάζει για τους κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων

Προσοχή στις διασταυρώσεις

Το όχημα της εν λόγω υπηρεσίας της Google, «εκτελούσε» τα καθήκοντά του στην πόλη Ovidiu, της Ρουμανίας, την Πέμπτη 23 Μαρτίου. Το υπηρεσιακό όχημα «χτένιζε» την ρουμανική πόλη, για την ενημέρωση και κατά συνέπεια την αναβάθμιση των χαρτών της εταιρείας.

Το ατύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου της Google δεν έδωσε προτεραιότητα σε ένα άλλο όχημα, σε μία διασταύρωση. Το αποτέλεσμα ήταν μία πολύ δυνατή σύγκρουση. Ένα ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο και ανέλαβε την διακομιδή του οδηγού του άλλου οχήματος, στο νοσοκομείο.

Τα Google Maps δείχνουν τους γρήγορους φορτιστές!

Η υπηρεσία «χτενίζει» τις περιοχές στη Ρουμανία

Τα αυτοκίνητα της Google Street View είναι αρκετό καιρό στη Ρουμανία για τη συλλογή φωτογραφιών από δρόμους και διάφορα τουριστικά σημεία ενδιαφέροντος, με στόχο την επικαιροποίηση της υπηρεσίας.

Ειδικότερα, τα αυτοκίνητα της υπηρεσίας θα καλύπτουν περιοχές και τοποθεσίες σε όλη τη χώρα. Δηλαδή, τις περιοχές Vălenii de Munte, Câmpulung, Τιμισοάρα, Orșova, Deva, Βουκουρέστι, Pașcani, Călărasi, Târgu Mures.

Google Maps: Έφτασε η λειτουργία οικονομικής διαδρομής!

Η Google Street View και στην Ελλάδα

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες αυτοκίνητα της Google Street View κυκλοφορούν και στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας τρισδιάστατη χαρτογράφηση. Η διαδικασία θα διαρκέσει έως τις 15 Δεκεμβρίου 2023 στις περιοχές της Αττικής, της Βόρειας Κρήτης, της Κεντρικής Ελλάδας, της Ηπείρου, της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αλλά και τις περιοχές του Ιονίου, της Πελοποννήσου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

Editorial