Αpple και Tesla: Υπήρξε «φλερτ», το mega-deal όμως δεν προχώρησε…

Θα ήταν αναμφίβολα ένα mega-deal που θα άλλαζε άρδην τον κόσμο της αυτοκίνησης. To «φλερτ» ανάμεσα σε Τesla και Αpple υπήρξε κατά το παρελθόν,  ωστόσο , οι δύο σημαντικές εταιρείες δεν έφτασαν στο οριστικό deal. Αυτό προέβλεπε την εξαγορά της Tesla από την Apple, όπως «εξομολογήθηκε» πρόσφατα ο Elon Musk.

Ο ισχυρός άνδρας της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, είχε επιδιώξει συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αpple Τim Cook, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο εξαγοράς της Tesla, από τον τεχνολογικό κολοσσό. Ο Musk, απογοητευμένος εκείνη την περίοδο, από τις χαμηλές «πτήσεις» του Model 3 στην παγκόσμια αγορά, σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσει την Τesla.

Η Apple φάνταζε ως ο ιδανικός αγοραστής και προφανώς υπήρχαν ενδείξεις ενδιαφέροντος για την Τesla. Υπό αυτές τις συνθήκες, κλείστηκε ραντεβού ανάμεσα στον Elon Musk και τον Τim Cook, ωστόσο ο τελευταίος δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Διαβάστε: Ηλεκτρικό αυτόνομο αυτοκίνητο δια χειρός Apple!

«Αρνήθηκε να δώσει το παρών στη συνάντηση», είπε χαρακτηριστικά ο Εlon Musk, ο οποίος αναφέρθηκε στο άγνωστο έως σήμερα περιστατικό, με αφορμή την είδηση ότι η Apple σκοπεύει να κατασκευάσει ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 2024.

Πρόσφατα

Δημοφιλή