Το Jeep Wrangler Willys 4xe τα σπάει κυριολεκτικά!

Το Jeep Wrangler Willys 4xe έκανε το ντεμπούτο του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου NAIAS, στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ. 

Η Jeep συνεχίζει την πορεία της προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας της. Σε αυτό το πλαίσιο παρουσίασε ένα plug-in υβριδικό μοντέλο, το Jeep Wrangler Willys 4xe. Μάλιστα, η παρουσίαση του νέου μοντέλου έλαβε χώρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου NAIAS στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ. 

Ουσιαστικά το νέο μοντέλο αποτελεί μία έκδοση φόρος τιμής στο θρυλικό off-road Willys, προφανώς εναρμονισμένη με τα μελλοντικά πλάνα της Jeep. 

Jeep Recon: Το ηλεκτρικό Wrangler έρχεται το 2024!

Το Jeep Wrangler Willys 4xe είναι όντως εντυπωσιακό

Το νέο Jeep Wrangler Willys 4xe διαθέτει το γνωστό plug-in υβριδικό σύστημα 4xe. Αναλυτικότερα, διαθέτει έναν κινητήρα βενζίνης 2 λίτρων και 2 ηλεκτρικούς κινητήρες.

Η απόδοση του συστήματος αγγίζει τους 380 ίππους και τα 637 Nm ροπής. Παράλληλα, κυκλοφορεί με μία μπαταρία χωρητικότητας 17 kWh, η οποία προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 50 χιλιομέτρων.  

Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Jeep Avenger!

Το Jeep Wrangler Willys 4xe τα σπάει κυριολεκτικά!

Επιπλέον, την παράσταση κλέβει και το σύστημα τετρακίνησης Selec-Trac, το οποίο δίνει κίνηση στους 4 τροχούς ακόμη και σε αμιγώς ηλεκτρική κίνηση. Επιπρόσθετα, στις off-road επιδόσεις συμβάλλει και η ανάρτηση, η οποία αυξάνει την απόσταση από το έδαφος στα 25,7 εκατοστά. Ακόμη, τον ίδιο ρόλο έχουν τα mud-terrain ελαστικά, η πιο κοντή τελική σχέση μετάδοσης και το προστατευτικό για το αμάξωμα. 

Το στίγμα του εξηλεκτρισμένου Willys δίνουν οι μαύρες ζάντες 17 ιντσών με τα off-road ελαστικά, η μαύρη μάσκα και το χακί χρώμα. Ακόμη, πίσω από το κάθισμα είναι τοποθετημένη η μπαταρία του οχήματος, η οποία είναι προστατευμένη, ώστε το Willys να περνά άφοβα ακόμη και υδάτινα εμπόδια. 

Το Jeep Wrangler Willys 4xe τα σπάει κυριολεκτικά!

Editorial