Bentley Bentayga EWB: Άπειρες επιλογές από την Mulliner

Ένα εντυπωσιακό, εξατομικευμένο δίχρωμο Bentley Bentayga EWB Azure V8, από την Mullliner, παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη.

Ακούστε το άρθρο

Ένα εντυπωσιακό, εξατομικευμένο δίχρωμο Bentley Bentayga EWB Azure V8 είναι έτοιμο και στα χέρια του ιδιοκτήτη. Έχει διαμορφωθεί «στο χέρι» από την ειδική μονάδα εξατομίκευσης Mulliner.

Ένα παράδειγμα της αυξανόμενης τάσης των πελατών της Bentley για ειδικές παραγγελίες. Το αυτοκίνητο είναι ένα μοναδικό κομμάτι, αποτέλεσμα της ελευθερίας που προσφέρει η Mulliner. Ανάμεσα στα μοναδικά χαρακτηριστικά που ζήτησαν οι ιδιοκτήτες ήταν μια διχρωμία στο εξωτερικό, που έκανε την Bentley Motors να επιταχύνει την εισαγωγή διχρωμίας στο Bentayga EWB κατά 12 μήνες.

Πηγαίνοντας πέρα ​​από τις δεκάδες δισεκατομμύρια επιλογές που προσφέρει η μάρκα, οι πελάτες μπορούν να συμμετάσχουν στο σχεδιασμό μοναδικών οχημάτων μέσω της Mulliner. Ζωηρές χρωματικές συνθέσεις, εξατομικευμένα υλικά και προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά είναι πρόκληση για τους σχεδιαστές και τους τεχνίτες της Mulliner.

Το Bentayga EWB σε «Kingfisher»

Ένα ζευγάρι από την Καλιφόρνια ήθελε ένα Bentayga EWB. Πήγε στην τοπική αντιπροσωπεία για να πάρει ένα Bentayga EWB Azure V8 First Edition. Kαι να επιλέξει χρωματισμούς μέσα και έξω από τις 46 δισεκατομμύρια διαφορετικές διαμορφώσεις που είναι διαθέσιμες.

Ωστόσο, με τη βοήθεια του Διευθυντή Σχεδίασης της Mulliner, Phill Dean, το ζευγάρι εμπνεύστηκε και άφησε ελεύθερη τη φαντασία του. Τους ενέπνευσε αμέσως το Kingfisher, ένα μεταλλικό μπλε φινίρισμα, αλλά ήθελαν μια αντίθεση  και το Bentley Paint Shop δημιούργησε μια διχρωμία. Η οποία κανονικά θα ήταν διαθέσιμη έναν χρόνο αργότερα.

Bentley Continental GT: 2 βραβεία σε 2 διοργανώσεις

 

Η έκδοση «1 από 1» του Bentayga

Αυτό το Bentayga EWB είναι εντυπωσιακό και μοναδικό. Με διχρωμία στο αμάξωμα, αφού έχει μαύρο χρώμα Onyx πάνω από το Kingfisher Blue που θα λάμπει στον ήλιο της Καλιφόρνια. Οι πελάτες ζήτησαν ακόμα φιμέ πίσω τζάμια και αφαίρεση του λογότυπου της Bentley στην πίσω πόρτα, αφήνοντας μόνο το εμπρός το σήμα με το φτερωτό B.

Το φινίρισμα Onyx του καπό, της οροφής και του πάνω μέρους του αυτοκινήτου ταιριάζει με τη γυαλιστερή μαύρη μάσκα, τις εισαγωγές αέρα μπροστά, τον πίσω διαχύτη και άλλες λεπτομέρειες της έκδοσης Blackline. Κάνει μια δραματική αντίθεση με το μπλε Kingfisher. Eνώ η σκούρα οροφή το κάνει να μοιάζει χαμηλότερο και πιο σπορ. Η διχρωμία είναι και στους 22 ιντσών τροχούς με 10 ακτίνες.

Bentayga EWB: Άπειρες επιλογές από την Mulliner

Μια προσωπική οπτική πολυτέλειας

Οι πελάτες ξόδεψαν πολλές ώρες εξερευνώντας την παλέτα των εσωτερικών επιλογών. Τελικά διάλεξαν την τετραθέσια διάταξη με καθίσματα αεροπορικού τύπου πίσω, ηχοσύστημα Naim for Bentley και ατμοσφαιρικό φωτισμό. Η καμπίνα έχει συνδυασμό δέρματος σε Mandarin και Imperial Blue. Επίσης υπάρχουν «ανταύγειες» σε μπλε Kingfisher που κάνουν εντύπωση.

Ένα χρηματοκιβώτιο Mulliner παρέχει ασφάλεια για κοσμήματα και αντικείμενα αξίας. Ενώ τα σήματα της μάρκας στα καθίσματα είναι με κλωστή σε χρώμα Kingfisher.

Αυξανόμενη τάση για εξατομίκευση

Η διχρωμία είναι τώρα εργοστασιακή επιλογή. Η τάση για εξατομικευμένες παραγγελίες από τη Mulliner συνεχίζει να αυξάνεται. Με περίπου 75% των οχημάτων που έφυγαν από το εργοστάσιο της Bentley στο Crewe το 2023 να έχουν περάσει από τη Mulliner. Αυτό αντιπροσωπεύει μια αύξηση 43% στη Mulliner σε σύγκριση με το 2022, που ήταν επίσης έτος με ρεκόρ. Απόδειξη της αυξανόμενης ζήτησης για την εξατομίκευση του προϊόντος σε όλη τη γκάμα της Bentley.

 

abb_img