Η νέα Daytona Diva 125e γοητεύει και… «ηλεκτρίζει»

Η νέα πρόταση ηλεκτρικού scooter που διαθέτει στυλ, ασφάλεια και δυνατές επιδόσεις, «ακούει» στο όνομα Daytona Diva 125e.

Η νέα Daytona Diva 125e φέρνει κάτι διαφορετικό και… ηλεκτρικό στην κατηγορία Α1. Το νέο scooter της Daytona Best Electric είναι η πρόσφατη προσθήκη στη γκάμα της, η οποία θα καλύψει τις πραγματικές ανάγκες της καθημερινής αστικής μετακίνησης.

Η Diva 125e είναι μία ολοκληρωμένη πρόταση, με κλασική σχεδίαση ενός κομψού ιταλικού scooter. Προφανώς, με την απαραίτητη έντονη προσωπικότητα, φινέτσα και το διαχρονικό στυλ.

Κυριαρχεί ο LED φωτισμός

Σχεδιαστικά, φέρει σύγχρονα φωτιστικά LED σώματα, καθώς και DRL φώτα ημέρας σε σχήμα μπούμερανγκ που είναι στη μάσκα. Στο πίσω μέρος συναντάμε επίσης φωτιστικό σώμα LED, ενώ διαθέτει διακριτική σχάρα αλουμινίου. Παράλληλα, ο πίνακας οργάνων διαθέτει μια διακριτική TFT LED οθόνη.

Το scooter είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, Diva 125e και Diva 125e LX, με ιδιαίτερες διχρωμίες που τονίζουν τον κλασικό σχεδιασμό του. Η έκδοση LX είναι διαθέσιμη σε δύο ξεχωριστούς χρωματικούς συνδυασμούς, Grey και Light-Blue. Σε συνδυασμό με μαύρη σέλα, καθρέπτες στο ίδιο χρώμα, μεγάλη καλαίσθητη ζελατίνα και βαλίτσα αποσκευών, η οποία φιλοξενεί άνετα ένα full face κράνος.

Η απλή έκδοση Diva 125e, διαθέτει σχάρα αλουμινίου και είναι διαθέσιμη σε δύο εναλλακτικούς χρωματισμούς: Μαύρο (MAT-BLACK) με μαύρη σέλα και λευκό με καφέ σέλα.

Η νέα Daytona Diva 125e γοητεύει και… «ηλεκτρίζει»

Ο κινητήρας της Daytona Diva 125e ξεχωρίζει 

O ηλεκτρικός κινητήρας της Diva 125e στην αριστερή πλευρά του ψαλιδιού του πίσω τροχού, διαθέτει σαφές πλεονέκτημα έναντι των κινητήρων που αποτελούν παράλληλα και ζάντα του οχήματος.

Η απόδοσή του είναι 4 ίπποι με 35 Nm ροπής, με τελική ταχύτητα 80 χλμ./ώρα. Οι επιλογές οδήγησης είναι δύο: ECO και Sport, ενώ έχει δυνατότητα ανάβασης 15%. Τέλος, διαθέτει όπισθεν και Cruise Control.

Τον κινητήρα υποστηρίζει αποσπώμενη μπαταρία λιθίου 72V-40Ah, με βάρος 18 κιλά, η οποία βρίσκεται κάτω από τη σέλα. Προσφέρει αυτονομία 60 χιλιομέτρων και για τη φόρτισή της χρειάζεται περίπου 3 ώρες με ταχυφορτιστή 84V-18Αh.

Η σωστή λειτουργία της μπαταρίας διασφαλίζεται με 8 συστήματα προστασίας και power saving mode, το οποίο προστατεύει την μπαταρία όταν το επίπεδο φόρτισης πέσει χαμηλά.

Η Γκοργκόλης Α.Ε. ηλεκτρίζει την «Urban Mobility 2022»

Η νέα Daytona Diva 125e γοητεύει και… «ηλεκτρίζει»

Εύκολη στο χειρισμό

Η Diva 125e είναι ευέλικτη και εύκολη στους χειρισμούς για κάθε αναβάτη, χάρη στους τροχούς των 10 ιντσών. Διαθέτει αλουμινένιο ψαλίδι, που προσφέρει στιβαρότητα και ταυτόχρονα διατηρεί το συνολικό βάρος σε χαμηλά επίπεδα.

Επιπλέον, τα δύο δισκόφρενα μαζί με το σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS), αυξάνουν κατακόρυφα την αίσθηση ασφάλειας.

Η Daytona Diva 125e διαθέσιμη σε δυο εκδόσεις

Τέλος, την κλασική έκδοση Diva 125e μπορείτε να βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Daytona Best Electric στην τιμή των 2.695 ευρώ. Αντίστοιχα, η έκδοση LX είναι διαθέσιμη στα 2.775 ευρώ.

Επιπλέον, οι δύο εκδόσεις πληρούν τις προϋποθέσεις για τη δράση επιδότησης ηλεκτροκίνητων οχημάτων και δίκυκλων, μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

abb_img
spot_img