ΔΕΗ Blue και Σκλαβενίτης μαζί για τη βιώσιμη κινητικότητα!

Η ΔΕΗ Blue συνεργάζεται με την Σκλαβενίτης, για τη δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου δημόσια προσβάσιμων φορτιστών στην Ελλάδα.

Η ΔΕΗ συνεχίζει την ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου δημόσια προσβάσιμων φορτιστών στην Ελλάδα και προχωρά σε σημαντικές στρατηγικές συνεργασίες. Προφανώς, αυτό το πλαίσιο αφορά και η συνεργασία της ΔΕΗ Blue με την Σκλαβενίτης.

Μάλιστα, οι 2 εταιρείες θα εγκαταστήσουν 1.374 σημεία φόρτισης σε 119 καταστήματα στην Ελλάδα με ενέργεια αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές.

Η ΔΕΗ blue δίνει δώρο 20 ηλεκτρικά Citroën Ami blue!

Σκλαβενίτης και ΔΕΗ Blue προωθούν τη βιώσιμη κινητικότητα

Η συνεργασία της Σκλαβενίτης με τη ΔΕΗ Blue αφορά την τοποθέτηση 687 σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε 119 καταστήματα της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα. Οι φορτιστές καλύπτουν 1.374 θέσεις φόρτισης, καθώς κάθε φορτιστής φορτίζει συγχρόνως έως και 2 οχήματα.

Επιπλέον, η τοποθέτηση των φορτιστών θα λάβει χώρα εντός του 2022-23 και θα δημιουργήσει ένα εκτενές δίκτυο σταθμών ηλεκτρικής φόρτισης στη χώρα.

ΔΕΗ blue και Σκλαβενίτης μαζί για τη βιώσιμη κινητικότητα!

Οι οδηγοί θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας ΔΕΗ Blue κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Ακόμη, εφόσον ο χώρος στάθμευσης διαθέτει ελεύθερη πρόσβαση, οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία και εκτός ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος.

Ουσιαστικά, η συνεργασία συμβάλλει στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. Παράλληλα, προσφέρει νέες δυνατότητες σε όσους πελάτες επιλέγουν έναν πιο βιώσιμο τρόπο μετακίνησης. Οι σταθμοί φόρτισης βρίσκονται στους χώρους στάθμευσης μεγάλων και μεσαίων καταστημάτων Σκλαβενίτης. Τέλος, η συνεργασία περιλαμβάνει και την εγκατάσταση ταχυφορτιστών σε ορισμένα καταστήματα της επιχείρησης.

ΔΕΗ: Διαγωνισμός 3 εκατ. ευρώ για σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ελλάδα

ΔΕΗ blue και Σκλαβενίτης μαζί για τη βιώσιμη κινητικότητα!

Ο Κυριάκος Κοφινάς, Γενικός Διευθυντής Ηλεκτροκίνησης της ΔΕΗ Blue, δήλωσε:

«Η συνεργασία με την εταιρεία ‘Σκλαβενίτης’ αποτελεί μία πολύ σημαντική εξέλιξη για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα καθώς φέρνει κοντά δύο πρωτοπόρες εταιρείες στον χώρο τους.

Την συνεργασία αυτή στηρίζει η κοινή αντίληψη για τη βιώσιμη κινητικότητα, αλλά και για τις πράσινες και οικονομικές μετακινήσεις. Επιπλέον, η εξέλιξη της συνεργασίας είναι ταχύτατη, με εξαιρετικό προγραμματισμό, αλλά κυρίως με στενή συνεργασία για την ολοκλήρωσή της.

Η ΔΕΗ Blue διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσια προσβάσιμων φορτιστών στην Ελλάδα, με περισσότερα από 750 σημεία φόρτισης. Μάλιστα, στοχεύουμε στην εγκατάσταση 10.000 σημείων φόρτισης στα επόμενα 5 χρόνια.

Τέλος, η ΔΕΗ Blue κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και επιταχύνει τον βηματισμό της για μια βιώσιμη, έξυπνη και οικονομικά προσιτή κινητικότητα».

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!