Το CarsElectric.gr στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 – Βίντεο

Το CarsElectric.gr βρέθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, όπου θα διεξαχθεί η Έκθεση Μοτοσυκλέτας μέχρι και την Κυριακή 14 Απριλίου.

Ακούστε το άρθρο

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 είναι πλέον γεγονός αφού άνοιξε τις πύλες της χθες, 11 Απριλίου, και υποδέχτηκε τους πρώτους επισκέπτες. Η φετινή έκθεση θα λαμβάνει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο διεθνών προδιαγραφών Metropolitan Expo, στα Σπάτα και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς επισκέπτες. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 14 Απριλίου και οι λάτρεις των 2 τροχών θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πολλά μοντέλα για κάθε γούστο.

Εμείς πήραμε μία γεύση από την έκθεση καθώς βρεθήκαμε από το πρωί στον εκθεσιακό χώρο για να βγάλουμε φωτογραφίες και να γνωρίσουμε από κοντά, κυρίως, τα ηλεκτρικά μοντέλα των εταιρειών.

Επιπλέον, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με κάποιες εταιρείες που έχουν στη γκάμα τους (και) ηλεκτρικά μοντέλα. Μας τα παρουσίασαν και αναφέρθηκαν στα μελλοντικά τους σχέδια, όπου η ηλεκτροκίνηση καταλαμβάνει σημαντικό μέρος.

Πιο αναλυτικά, μιλήσαμε με την BMW Motorrad, την Electirc moto hellas, την EUROLAMP Α.Β.Ε.Ε/Ηλεκτροκίνηση EMOOV, την Motoway, την Muvus, τη Horwin του Όμιλου Σαρακάκη. Βεβαίως συναντήσαμε και την ομάδα Racing Electric Motorsports του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας. Φυσικά, θα δείτε τις δηλώσεις των εκπροσώπων των εταιρειών σε βίντεο που θα ακολουθήσει.

Να θυμίσουμε πως οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 είναι οι εξής:

  • Τετάρτη 10 Απριλίου: 14:00-21:00
  • Πέμπτη 11 Απριλίου: 14:00-21:00
  • Παρασκευή 12 Απριλίου: 14:00-21:00
  • Σάββατο 13 Απριλίου: 10:00-21:00
  • Κυριακή 14 Απριλίου: 10:00-21:00

Ακολουθεί το βίντεο από την Έκθεση Μοτοσυκλέτας:

 

abb_img