Ένα ηλεκτρικό πατίνι φτιαγμένο από ξύλο

ΗλεκτροκίνησηΜικροκινητικότηταΈνα ηλεκτρικό πατίνι φτιαγμένο από ξύλο

Η Γιαπωνέζα σχεδιάστρια Mikiya Kobayashi σε συνεργασία με τις εταιρείες Aisin Seiki και Karimoku, δημιούργησε ένα ηλεκτρικό πατίνι με επένδυση από ξύλο καστανιάς, ώστε να του δώσει μια πιο προηγμένη και κομψή αισθητική.

Διαβάστε επίσης: Ηλεκτρικά πατίνια: Υποχρεωτική η χρήση του κράνους

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ηλεκτρικό πατίνι είναι σχεδιασμένο για χρήση τόσο σε εσωτερικό, όσο και σε εξωτερικό χώρο.

Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό πατίνι με τα εξαρτήματα του να βρίσκονται κυρίως στο εσωτερικό του μπροστινού του μέρους.

Το ξύλο καστανιάς επιλέχθηκε ως ένα από τα πιο ελαφριά είδη ξύλου και αρκετά ανθεκτικό στο νερό, ενώ το κάθισμα είναι κατασκευασμένο από δέρμα.

Διαβάστε επίσης:  Aptera: H ιστορία του πρώτου EV που δεν χρειάζεται φόρτιση

Η σχεδιάστρια ήθελε να κάνει τη διαφορά προσθέτοντας το στοιχείο της άνεσης, αλλά και ένα πιο οικείο και ζεστό αίσθημα που συνήθως λείπει από το design οποιουδήποτε οχήματος που είναι φτιαγμένο από μέταλλο.

Έχει αποδειχτεί άλλωστε ότι η χρήση του ξύλου στο design ενέχει ψυχολογικές διαστάσεις και βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους.

wooden e-scooter

Ακόμα είναι ιδανικό για όλους τους ανθρώπους ηλικίας από 16 ετών και άνω, αλλά και για τους ηλικιωμένους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην κίνηση τους.

Η μέση ταχύτητά του είναι περίπου 4 χιλιόμετρα την ώρα καθιστώντας το κατάλληλο για μετακίνηση κυρίως σε μεγάλους εσωτερικούς χώρους, όπως είναι οι χώροι εκδηλώσεων ή τα μεγάλα εμπορικά κέντρα.

Τέλος, περιέχει και έναν ειδικό αισθητήρα που του επιτρέπει να σταματάει σε περίπτωση που συναντά κάποιο εμπόδιο.

Το συγκεκριμένο ξύλινο πατίνι δεν έχει βγει ακόμα σε μαζική παραγωγή, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά του Τόκιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ